Armen trainen: Workout Video

We krijgen dagelijks veel vragen binnen op de redactie van Followfitgirls en de laatste tijd ontving ik wat mails van meiden over armen trainen. Hoe kan ik het beste mijn armen trainen? Hoe train jij je armen? Heb je voorbeelden van oefeningen? Hoog tijd dus voor een nieuwe workout video! Zoals altijd vermeld ik er even bij dat ik geen professionele sportinstructrice ben maar ik laat graag zien hoe ik train. Wat voor mij werkt en wat ik leuke oefeningen vind. De zomer komt eraan en inmiddels is het terrasseizoen ook officieel geopend. Tijd dus om de armen weer bloot te stellen aan zonlicht. En dan is het wel fijn als je armen een beetje strak zijn, toch?

In deze video laat ik verschillende oefeningen zien om je armen te trainen. Er zitten een paar oefeningen bij waar ik dumbbells gebruik. Mocht je deze niet hebben dan zou je ook bijvoorbeeld flesjes water kunnen gebruiken maar het beste resultaat krijg je natuurlijk als je met wat meer gewicht traint. Je hoeft het niet direct super zwaar te maken qua gewichten. Je kunt beter iets minder gewicht nemen en wat meer herhalingen doen dan direct met heel veel kilo’s te trainen.

Deze training duurt ongeveer tien minuutjes en het beste is om twee of drie sets te doen.

Video: Armen trainen met Marlou

Ben jij al lid van ons Youtube kanaal? Abonneer je hier en mis geen één video meer!

Bedankt voor het kijken en leuk als je even een reactie achter laat. Heb je wat gehad aan deze video? Heb jij nog andere goede oefeningen om je armen te trainen? Laat het me weten en klik hier voor meer artikelen en video’s van mij.

PS. Ik draag in deze video een vest en sportlegging van Adidas, een top van H&M, Schoenen van Nike en een biker jacket van Follow Fashion.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more