10 X Beauty tips van Fitgirl Suus

Als model moet ik er natuurlijk voor zorgen dat ik er altijd fris en fruitig uitzie. Zeker bij een casting moet ik natuurlijk goed voor de dag komen. Ze willen dan een natural look, dus geen dikke laag make up waar ik me onder kan verschuilen.  De volgende middeltjes helpen me om zo goed mogelijk voor de dag te komen 🙂

Sleeping Beauty: Ik probeer altijd genoeg te slapen. Rond de 8 uur. Ik weet, dat ik me beter voel en er ook fit uitzie, als ik dat doe.

Tea Time: Gedurende de dag drink ik, naast 2 kopjes koffie om wakker te worden, veel water en thee. Mijn favoriete theetjes zijn van Yogi Tea. Heel veel verschillende smaakjes, dus ik kan genoeg variëren. Ook staan er leuke spreuken op, die ik altijd even lees.

IMG_5484

Drink Up Intensive: Dit masker gebruik ik altijd, als ik heb gevlogen en merk dat mijn huid even extra gehydrateerd moet worden. Toen ik in NY was, heb ik Origins ontdekt. Sinds kort wordt dit gelukkig ook bij de Douglas verkocht.

Creme Of Nature: Bij mijn Marokkaanse winkeltje om de hoek haal ik altijd lekkere olijven, feta en verschillende noten. Maar ze verkopen er ook heerlijk haarproducten. Deze intensive conditioning treatement heb ik er ontdekt en die ruikt heerlijk! Ook fijn, hij kost maar 5,99 . Doordat er veel met mijn haar wordt gedaan, krultangen, stijltangen toupages, moet ik extra goed voor m’n haar zorgen. Minimaal 1x in de week slaap ik met dit masker in m’n haar en spoel ik het de volgende ochtend er weer uit.

producten

Skin Health: Nadat je je gezicht hebt gescrubt met dit potje van Zein Obagi, voelt je huid weer babyzacht aan. De meeste gezichtscrubs hebben een best wel grote korrel, maar deze is echt heel fijntjes, waardoor je een egale huid krijgt. Hij is wel prijzig, maar je doet er wel erg lang mee. De perfecte tip van mijn schoonheidsspeciallist!

Hydra Face Cream: Mijn dagcrème koop ik altijd bij De Tuinen van het merk Zarqua. Ik heb nogal een gevoelige huid, maar dit is een hele fijne creme die 100% parfum en conserveringsvrij is.

Sun Control: Nu de eerste zonnestraaltjes er weer zijn smeer ik na mijn dagcrème altijd een goede laag van deze 50+ sun control van Lancaster op. Hij helpt ook nog tegen pigmentvlekjes…daar heb ik namelijk jammer genoeg snel last van, nu ik wat ouder wordt.

Weg met walletjes: Om mijn donkere kringen s’ochtends een beetje weg te werken, gebruik ik deze concealer van Lancome. Hij is niet dik, maar dekt wel erg goed. Super fijn!

Shimmer & Shine: Na het douchen smeer ik me in met deze body cream van Rituals. Dit is een special edition, die nu voor de zomer is gelanceerd. Hij ruikt net als alle andere producten van Rituals heerlijk en helpt om je droge benen er weer stralend uit te laten zien.

Skinny Legs: Toen ik laatst voor een pantymerk moest werken, kreeg ik de volgende tip. Als je lang moet vliegen, draag dan altijd steunkousen. Niet heel charmant, maar het helpt erg goed! Geen opgeblazen benen en voeten en ze voelen ook een stuk minder vermoeid aan.

Dit waren mijn beauty tips!

Tot volgende week 🙂

Meer blogs van mij lezen? Klik hier. 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more