5 x mijn favoriete workouts voor thuis

Weten jullie nog dat ik aan voltige doe? Nou, naast die trainingen doe ik ook veel trainingen thuis. Grondtrainingen noemen we dit in voltigeland ook wel. Zelf doe ik dit ongeveer twee keer in de week. Het leukste vind ik om verschillende workouts te doen. Dit zorgt voor afwisseling, het trainen van verschillende spiergroepen en het geeft me elke keer weer een nieuwe uitdaging. En ik dacht laat ik deze blogpost eens mijn 5 favoriete workouts voor thuis delen!

5 x mijn favoriete workouts voor thuis

De volgende vijf workouts voor thuis zijn zeer verschillende: van rustige tot vrij intensieve workouts. Dus kijk vooral wat jou leuk lijkt om een keer uit te proberen en don’t worry als je niet meteen alles op topsnelheid kunt bijhouden. De volgende keer dat je de workout doet zal je zien dat het alweer beter gaat! Hier komen ze:

1. Power Yoga Flow

 

Dit is echt mijn go-to-workout als ik een lichte training wil combineren met wat stretchen en mindfulness. Ik vind het heel fijn dat er echt een flow in de hele video aanwezig is. Soms doe ik deze video los in de ochtend en soms plak ik ‘m aan een andere workout vast, net waar ik behoefte aan heb 😉

2. HIIT Cardio Workout

Ik ben echt een grote fan van HIIT trainingen, omdat ze mij echt uitdagen. Dit is dan ook niet een training die je zomaar snel even doet waarschuw ik je alvast!

3. Morning Routine – Marlou’s Workout

Als ik een workout doe voor het ontbijt, kies ik vaak voor een wat rustigere training. Deze video van Marlou vind ik echt de perfecte combinatie van je spieren wakker maken, wat stretchen en wakker worden.

4. Body by Simone Dance Cardio Workout

Jaa, ik hou van dansen! Dus toen ik deze video een paar jaar geleden vond, was ik meteen verkocht. En zwaar vond ik het ook! Maar na een aantal keer de training te hebben gedaan, kon ik het tot het einde volhouden.

5. 20 minuten HIIT Workout

Nog een HIIT workout van Fitnessblender, maar deze keer wat korter. En mocht je denken 20 minuten trainen is veel te weinig? Dan daag ik je uit om deze training eens te proberen en me daarna te vertellen dat je het gevoel hebt niet getraind te hebben 🙂

En natuurlijk de FollowFitgirls Workoutvideo’s

Bij de challenges zitten ook veel video’s! Heb je de smoothie bootie challenge bijvoorbeeld al gezien? Hierin zitten maar liefst 9 workouts voor thuis! Maar dit zijn dus 5 van mijn favoriete workouts voor thuis en ik vond het leuk om te zien dat er nog zoveel meer andere workout video’s bestaan! Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt! Laat het me weten in de comments of stuur me gerust een dm op Instagram.

Liefs, Dianne

Strakke benen, billen & buik? Én heerlijk smoothierecepten? Check this out 😉

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more