5 x healthy pleasures van het FollowFitgirls-team!

Healthy pleasures waar je volop van kunt genieten! Kijk jij elke zondag ook met veel plezier naar Heel Holland bakt waar de meeste heerlijke, en helaas calorierijke, taarten en koekjes uit de oven tevoorschijn komen? Maar wist je dat er ook heel veel gezonde recepten die net zo lekker zijn? Yep, echt waar! De (meeste) bloggers van Followfitgirls zijn echte healthy bakexperts: 5 x gezonde recepten voor healthy pleasures. Bak je mee?

De bakprinsessen van Followfitgirls

Confession: ik ben (helaas) geen bakprinses en het overkomt me regelmatig dat mijn baksels alles behalve lekker uit de oven komen. Gelukkig zijn mijn collegabloggers van FollowFitgirls wel echte keukenprincessen die de meest heerlijke en gezonde baksels maken, kijk maar:

5 x healthy pleasures

1. Brownies met zwarte bonen

Manon loves chocola en is dol op brownies, maar brownies uit de supermarkt zijn over het algemeen niet echt gezond. Met dit recept voor brownies met zwarte bonen van Manon maak je heel eenvoudig een gezonde variant.

healthy pleasures

2. Pindakaas-chocofudge met walnoten

Ben jij net als Rosa een echte pindakaas lover, dan moet je deze pindakaas-chocofudge met walnoten zeker maken. Enjoy!

healthy pleasures

3. Bananenbrood met kwark

Heb jij even geluk, Laura is dol op het maken van gezonde baksels en gebruikt daarbij het liefst zo min mogelijk producten. Wat dacht je van dit smeuïge bananenbrood met kwark? Klinkt heerlijk als je het mij vraagt!

healthy pleasures

4. Avocadotaart

Marlou is razend enthousiast over deze avocadotaart en ik weet (bijna) zeker dat jij er straks net zo over denkt. En al helemaal als je alle voordelen van de avocado weet; een super gezonde vrucht!

healthy pleasures

5. Crunchy kaneelkoekjes

Ik ben dol op kaneel en van de geur alleen al, krijg ik zin (en trek) om iets lekkers te bakken. En dan vooral crunchy kaneelkoekjes omdat dit een van de weinige baksels is die wel geslaagd uit m’n oven komen.

healthy pleasures

 

Jouw favoriete baksel?

De kaneelkoekjes is een van mijn favoriete baksels en wat maak jij het liefste? Tell me all about it in een reactie hieronder en ook recepten zijn van harte welkom! Misschien dat ik de gok waag en m’n overhandschoenen tevoorschijn haal…

Liefs Lianne

Heb je de kookvideo met Marlou en Rosa al gezien? Ze maken kip madras, echt super lekker!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more