5 Ideeën voor Water Anders

Helemaal in de zomermaanden, wanneer het vaak warm is buiten, is water hét drankje want het is zowel verfrissend als hydraterend en dorstlessend. En daarnaast bevat het ook nog eens 0,0 calorieën. Maar natuurlijk snappen wij ook dat de smaak van frisdrank net iets minder saai is en dat we daarom water niet altijd als meest lekkere drankje zien. Maar daar kunnen we gelukkig zelf wat aan doen!

Cocktail shaken 3.0

Hoe dan? Door zelf aan de slag te gaan met je water pimpen. En daar zijn eigenlijk helemaal geen regels voor, want alles kan. Voeg verschillende soorten fruit toe aan je water voor een natuurlijke zoete smaak of ga voor kruiden om de smaak wat sterker te maken. Of mix er lekker op los en ontdek zo zelf wat de lekkerste combinatie is. Een beetje non alcoholisch cocktail shaken!

water-met-een-smaakje-1

Mocht je geen idee hebben welke smaakcombinaties lekker zijn, helpen wij je gewoon een handje op weg. Marlotte zette namelijk vijf heerlijke watercocktails op een rijtje en wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat deze sowieso scoren. Lees hier: 5 X Water met een smaakje.

Niets zo vervelend als je moe en futloos voelen en nergens zin in hebben. Hier vind je tips!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more