3 X Tips van Jet van Nieuwkerk

Als ik het vrolijke gezicht van Jet van Nieuwkerk in een magazine of op tv zie, verschijnt er gelijk een big smile op mijn gezicht. Ze heeft gewoon ‘iets’ waar ik ontzettend blij van word. Schrijft Jet nu ook nog een boek met 100 tips voor een happy & healthy leven; lucky me!

Een happy & healthy leven

Een happy en healty leven, dat wil toch iedereen? Het is precies de balans waar ik (met vallen en opstaan) naar op zoek ben. Conclusie: het boek van Jet wil ik dolgraag hebben. Uit mijn drukke planning bleek de boekenwinkel op het station van Groningen dé plek te zijn waar ik 3 tellen de tijd had om het boek te kopen. De conducteur stond al klaar om de deuren te sluiten, maar mijn missie was geslaagd: de trein naar Zwolle halen én met het boek van Jet in mijn tas. Joepie!

De tips van Jet

Mijn gevlieg was niet voor niets, het was het meer dan 100% waard. De 100 tips van Jet voor een happy & healthy leven zijn niet te streng én al helemaal niet saai. Daarnaast deelt ze ook 30 super makkelijke recepten met je. Jet vind het vast niet erg dat ik, voordat je het boek via haar website bestelt, 3 tips met je deel. Toch Jet?

Tips van Jet

Tip 1

Maak een speellijst zo lang als je wilt gaan hardlopen of wandelen. Stel: je gaat een halfuur bewegen, dan heb je ongeveer acht à negen nummers nodig. Ververs elke keer als je gaat sporten drie nummers. Houd jezelf voor dat het afluisteren van de onwijs leuke speellijst het enige is dat je hoeft te doen. Klaar.

Tip 2

Las een alles-mag-dag in. Dat betekent dat je je nergens druk over maakt. Is er file? Ach alles mag, no worries. Vraagt een collega je om hulp terwijl je het druk hebt? Hup, alles mag, dus dat doe je gewoon. Zin in een zak spekjes of chocoladetaart? Ja hoor, alles mag. Je zult zien dat je er na vijf spekkies of een punt genoeg van hebt. Want alles mag, en dan is het opeens een stuk minder interessant. Spreek dit niet elke dag met jezelf af, dan is het niet meer leuk.

Tip 3

Spice de boel op. Kom maar door met die rode pepers, chiliflakes en wasabi. Goed voor je stoelgang en stofwisseling. Capsaïcine is een stofje dat in veel pittig eten zit en dat zorgt ervoor dat je sneller je eten verbrandt. Lijkt mij geen slecht nieuws.

tips van jet

Bestellen (of lenen)?

Nu had ik tig meer tips met je kunnen delen. En niet te vergeten, een van de makkelijke (en lekkere) recepten. Dus heb je ‘zin’ in meer? Dan zit er niks anders op: bestel het boek via de website van Jet bij Bol.com of kom het boek bij me lenen (graag wel in ruil voor een ander leuk boek).

PS. Wil je het boek van me lenen inruil voor een leuk (en lekker) boek uit jouw kast? Mail me dan je ruilaanbod. Ik ben benieuwd!

Lees ook: Benieuwd naar de nieuwe sportkleding van Marlou en Anouk? Bekijk hun aanwinsten in deze shoplog.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more