Wie wil nou niet weten hoe de meest prachtige vrouwen van de wereld aan hun geweldige lichaam komen? Gelukkig kwamen wij achter alle fitness geheimen van de Victoria’s Secret Angels. De personal trainer van de dames vertelt namelijk in detail hoe de Angels trainen en wat jij het beste kunt doen om het perfecte lichaam te krijgen. Kijk mee naar 10 interessante fitness tips van personal trainer Michael Olajide Junior.

1. ‘Opposites attract’ als het gaat om fitness

Ben jij van jezelf een energiek persoon? Kies dan voor een rustige workout als yoga. “Kies jij juist meestal voor yoga omdat dit bij jouw persoonlijkheid past? Probeer dan eens een snelle workout,” aldus Michael Olajide.

2. Train zes keer per week

Het is volgens Michael belangrijk om minstens zes keer per week te trainen. Dit hoeven geen urenlange workouts te zijn, als je er maar voor zorgt dat je voldoende beweging krijgt.

3. Maak een fijne playlist

Zorg voor een fijne playlist die je kan luisteren tijdens je workout. Dit zorgt namelijk voor motivatie. Michael geeft aan dat Adriana Lima graag luistert naar new electronica tijdens haar workout. Doutzen Kroes luistert graag naar electronic en house muziek (hoe kan het ook anders met een DJ als vriend). Wat ook goed werkt is luisteren naar hip hop. Zorg ervoor dat de muziek steeds energieker wordt.

4. Ga voor cardio

Volgens Michael is cardio dé oplossing voor iedereen. Cardio zorgt voor een goede doorstroming van het bloed en is de oplossing voor een gezond lichaam.

5. Zorg ervoor dat je iets kan leren

Denk hierbij aan boxen of ballet. Doutzen houdt bijvoorbeeld erg van ballet. Wanneer je iets kunt leren blijf je gemotiveerd en zul je niet snel in een sleur terecht komen. Een sport in teamverband doen helpt ook altijd om gemotiveerd te blijven.

6. Sport samen

Wanneer je samen met iemand sport is het niet alleen veel leuker, maar ook leerzamer! Je sport buddy kan je dingen leren die jij nog niet wist.

7. Eet één dag in de maand geen bewerkt voedsel

Op deze dag eet je helemaal geen slechte voeding. “Bekijk de dag erna hoe je je voelt en je zult versteld staan.” Een detox dagje doet niet alleen je organen goed, maar doet ook wonderen voor je huid.