20 Minuten Morning workout

Wat is er fijner dan je dag beginnen met een heerlijke rustige morning workout? Ik heb de laatste tijd veel yoga in de ochtend gedaan en dit is me heel goed bevallen. Het is zo fijn om even in alle rust wakker te worden en je spieren goed te stretchen. Maar daarnaast vind ik het ook altijd wel fijn om de spiertjes even aan het werk te zetten.

Morning workout – full body

De video die ik opnam is geen yoga video maar een full body workout voor in de ochtend. Geen gespring maar een aantal fijne oefeningen om de spieren op een rustige manier toch even goed aan het werk te zetten. Alle spiergroepen komen aan bod en het enige dat je nodig hebt is een yoga mat. Om de dag extra goed te beginnen zitten er ook een aantal stretch oefeningen in deze workout. Doe je mee met mijn morning workout? Het duurt slechts 20 minuten!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL: MARLOU VOLKERINK

Heb je nou nog meer tijd in de ochtend en wil je deze morning workout verlengen? Doe mee aan mijn Squat challenge: 10 minuten lang verschillende squats uitvoeren om die billen en bovenbenen even lekker te laten branden.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more