20 Facts about Fitgirl Chantal

In de vorige weken hebben jullie de 20 facts van fitgirls Rosa, Marlou en Suus al kunnen lezen. Ik zelf vind het altijd heel erg leuk om net wat meer over iemand anders te weten dan alleen het oppervlakkige verhaal. Dus hierbij een paar ins en outs over mij!

Wist je dat..

1. Ik gisteren mijn eerste pull-up vanuit stilstand heb gedaan? En woww wat was ik trots! Nu zullen er vast een paar van jullie denken, maar dat is niet zo moeilijk toch? Nou voor mij wel ;-). Dus ik ben des te trotser, ook al ziet het er op het filmpje (zie onder) misschien makkelijk uit.. Enn enn nu ben ik ook wel heel benieuwd naar jullie! Kunnen jullie het al? Zo ja, laat m zien! (Hierbij open ik de #followfitgirlspullup :D)

2. Ik op 10 april geboren ben en 25 jaar ben.

3. Ik uit het mooie Twente kom. Een echte boerin in de stad.

4. Mijn schoonouders in Brabant wonen, dus dat wij met de feestdagen heel veel kilometers maken tussen Amsterdam, het verre oosten en het (lang niet altijd) zonnige zuiden.

5. Dat ik sowieso heel veel kilometers maak..  Ik werk namelijk in Brabant. Ik dit helemaal niet erg vind en heerlijk kan ‘ontspannen’ in de auto. Lees: keihard meezingen met de muziek.

6. Ik geluk heb dat ik de goede kant uit rijd dus gelukkig heel weinig file heb, maar wel heel chaggi kan worden als er wel files staan.

7. Ik Brandmanager ben van twee (kinder)schoenenmerken; est1842 en Twins&Trackstyle.

8. Ik vroeger iedere dag 30 km moest fietsen en daardoor een echte bikkel geworden ben?!

9. Ik een echte chocolade freak ben? En nee, t blijft bij mij ook niet altijd bij dat ene paaseitje..

10. Mijn boyfriend Online Coach is voor Personal Body Plan? Dus ik mijn eigen Personal Trainer en Coach heb! Luxe he?!

11. Ik nu samen met de bf een huis aan het bouwen ben.. Zo spannend!! Kan niet wachten om alles in te gaan richten!

12. We straks ook een eigen tuin IN Amsterdam hebben?! Duss pleasee laat die zomer maar komen!

13. Sommige mensen denken dat Denise en ik een tweeling zijn? Het grappige is dat ze vaak zeggen dat Denise een accent heeft en ikke niet.. Hehehe.. En dat accent is er bij mij ook echt nog, gewoonweg omdat ik er trots op ben!

14. Ik vroeger totaal niet met sport of voeding bezig was. Door mijn vriend ben ik in aanraking gekomen met krachttraining en ook door hem bewuster omgegaan ben met voeding. En ik me daardoor fitter dan ooit voel?!

15. Ik de opleiding TMO Modemangement gevolgd heb.. En dat dit echt een goede keuze is geweest. Ik leeeeef voor fashion!

16. Ik tijdens het avondeten al kan dromen over m’n ontbijt van de volgende dag?! En die daarop.. en daarop en daarop…

17. Ik niet stil kan zitten..

18.Ik mijn vriend op Koninginnenacht ontmoet heb en hem een lange tijd groen shirt heb genoemd, omdat hij die nacht een groen shirt aan had?

19. Ik helaas na onze ontmoeting voor werk naar het buitenland vertrok en we pas in augustus voor het eerst af konden spreken?

20. Ik voor mijn werk al heel veel gereisd heb en daardoor al heel veel van de wereld gezien heb?! Daarnaast is shoppen een van mijn werktaken? Who else can say that?! Betaald shoppen woehoeee..

Wauw dat waren ze alweer.. Ik hoop dat jullie zo een klein kijkje hebben kunnen nemen in mijn leven. Ik ben benieuwd of jullie nog meer van me zouden willen weten? Let me know in een comment of eventueel in prive-berichtje op m’n Facebook of Instagram.

Liefs,
Chantal

p.s. Nog 1 laatste.. Wist je dat ik jullie heel graag over mijn pull-up wilde vertellen dus dit daarom als eerste genoemd heb, hihi!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more