Ik vind het altijd zo leuk om de favorieten van de andere fitgirls te lezen. Hierdoor werd ik geïnspireerd om zelf mijn 10 favorieten op te schrijven. Hier komen ze!

Favoriete lunchcafé

In Arnhem heb je super veel leuke hotspots om te lunchen. Ik hou van gezonde menukaarten. Ik neem meestal een soepje vooraf en bestel dan vaak één van de salades op de kaart met daarbij een latte macchiato. Onlangs ben ik erachter gekomen dat ik heerlijk kan lunchen bij Dadawan. Een fusion restaurant. Ik heb hier al meerdere keren gegeten met mijn beste vriendin en met mijn vriend.

favorieten

Favoriete plek op aarde

Ik ben op zoveel mooie plekken geweest. Ik heb door heel Midden-Amerika gereisd van Mexico tot aan Panama. Wat was dat gaaf! Costa Rica staat toch echt wel in mijn top 3. De flora en fauna is prachtig daar. Thailand staat op nummer 2. Maar thuis, home sweet home, is toch wel echt mijn number one plek op aarde. Hier kom ik altijd tot rust samen met al mijn plantjes. Het is mijn veilige haven.

favorieten

Favoriete sport / workout

Zoals jullie hebben gelezen in mijn eerste blog is Rowy mijn roeiapparaat sinds lange tijd mijn beste vriend. Roeien heeft er voor gezorgd dat ik een uitlaatklep had en dat ik mijn lichaam heb hersteld van een eetstoornis en mijn conditie heb opgebouwd. Maar sinds kort ben ik helemaal in love met hardlopen. Ik ben hier ongeveer 10 weken geleden mee begonnen, en ik heb de smaak ‘hard’ te pakken. Ik kan nu geen leven meer voorstellen zonder 3 keer per week hard te lopen. Als ik ren dan heb ik rust in mijn hoofd! Heerlijk. Voor tips kun je mijn blog lezen als jij ook wilt beginnen met hardlopen.

favorieten

Favoriete film

Ik heb samen met mijn beste vriendin een abonnement bij de Vue. Wij kunnen dus onbeperkt naar de film. Heerlijk! Want een avondje naar de bioscoop is voor mij echt ontspanning. Hoe ik mij ook voel, een film kijken kan altijd en het is daarnaast ook altijd heel erg gezellig met mijn BFF. Ik heb niet echt een favoriete film moet ik eerlijk bekennen. Ik ben wel echt dol op Disney films en typische chickflicks 😉

Favoriete cheatmeal

Hier hoef ik niet lang over na te denken. Cheesecake, cheesecake en nog eens cheesecake! Alleen al de gedachte aan cheesecake maakt mij gelukkig. Ik kies een restaurant serieus uit op basis van de dessert kaart 😉 Geen cheesecake? Dan gaan we toch écht ergens anders eten.

favorieten

Favoriete citytrip

Ik hou van stedentrips. Samen met mijn beste vriendin wil ik binnenkort een eurotrip maken langs bekende steden zoals Wenen en Praag. Ik ben erg geïnteresseerd in de cultuur en historie van andere steden. Maar een weekendje weg in eigen land vind ik ook heerlijk. Mijn favoriete plek is Noordwijk aan Zee. Hier kwam ik al als kind met mijn ouders. Als ik daar ben dan voelt het als thuiskomen. Heerlijk met mijn voetjes in de zee.

favorieten

Favoriete televisieserie

Heb je even? Ik ben dol op Nederlandse series. Penoza en Celblok H zijn mijn favoriet. En op Netflix, Orange is the new black en New Girl. Ik vind het echt jammer dat het op een gegeven moment echt ophoudt.

Favoriete smoothie

Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen smoothie drinker ben. Wel hou ik enorm van vers gemaakte soepen. Ik ben echt een soepmens. Courgettesoep, pompoensoep. Jammie, ik kan niet wachten tot het weer winter is en ik allerlei heerlijke verse soepjes kan maken en ze kan opeten tot ik een soepbuik heb.

Favoriete welnessbehandeling

Samen met mijn beste vriendin Iris ga ik 1 keer in de 3 maanden naar de Thermen Bussloo. We gaan dan al vroeg in de ochtend en vermaken ons daar de hele dag. Beetje zwemmen, opgietingen in de sauna’s , voetenbadje hier, scrubje daar. Aan het einde van de dag ben ik echt helemaal ‘Zendy’.

Dit waren mijn 10 favorieten!

Ik ben benieuwd wat je van mijn 10 favorieten vond en of we gemeenschappelijke favorieten hebben! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Liefs, Mandy.