10 X favorieten van Ana

Nadat Manon, Mandy, Marlou en Rosa hun 10 favorieten hebben gedeeld, komen nu hier mijn 10 favorieten!

Favoriete lunchcafé

Met stipt op nummer 1: Cafe Zurich op Mercatorplein in Amsterdam. Niet alleen heb ik hier tijdens mijn studententijd met (heel!) veel plezier gewerkt, het is ook één van de grootste terrassen in Amsterdam. Het zit op loopafstand van mijn huis en de lunch is heerlijk en betaalbaar.

 

10 x favorieten van Ana Cafe Zurich

Cafe Zurich op Mercatorplein

Favoriete plek op aarde

Ik houd echt van reizen en heb dan ook al wat afgereisd. Toch is er geen betere plek op aarde dan thuis. Ik vind witte stranden en lekker weer heerlijk – ik ben fan van Thailand! –  maar ik ben ook áltijd weer blij als ik thuis ben. Ik zou ook niet zonder mijn geboortestad Granada (Spanje) kunnen. Hoewel ik daar dan weer niet zou willen wonen (momenteel niet heel aantrekkelijk gezien de hoge werkloosheid!) zou ik het vreselijk vinden als ik daar niet meer met hetzelfde gemak als nu heen zou kunnen. Mijn vader, halfzusje, oma, tantes en ooms – van zowel mijn Spaanse familie als mijn Nederlandse familie! – wonen in Granada. De meesten wonen in Motril. Niet de meest exotische plek op aarde maar wel aan het strand en zeker óók mijn thuis.

Favoriete sport/workout

Ik vind zoveel dingen leuk! Hardlopen vind ik heerlijk omdat het buiten is en omdat ik echt mijn grenzen kan verleggen. In de sportschool vliegt de tijd ook voorbij maar de progressie met gewichten vind ik moeilijker en gaat langzamer. Momenteel heb ik ook lesjes bij het Gymlokaal waarbij we o.a.aan mobiliteit werken. De lesjes zitten een beetje tussen yoga en turnen in. Het combineert kracht met flexibiliteit en je vergroot dus je mobiliteit. Klinkt een beetje vaag allemaal, maar het is echt heel cool. Momenteel oefen ik bijvoorbeeld de (vrije) handstand.

trainen-voor-halve-marathon-week-6-en-7-

Favoriete film

Ik kijk films die ik leuk vind vaak meerdere keren. Er zijn een paar klassiekers waar ik nooit genoeg van kan krijgen, zoals Amélie en Little Miss Sunshine. Van een goede thriller of mindfuck film kan ik ook echt genieten!

Favoriete cheatmeal

Mijn grootste zwakte is (de pot) Nutella. Dit eet ik liever niet, omdat ik altijd mijn zelfbeheersing verlies. Dat vind ik geen fijn gevoel! Een echte cheatmeal vind ik meer een groot bord nacho’s met veel kaas, zure room en guacamole. Jummy! Een vegan cheatmeal heb ik nog niet ontdekt. Iemand tips? 😉 Een zak chips gaat er ook goed in.

Favoriete make-up/geurtje

Mascara van L’Oreal, rouge van Bourjois en wenkbrouwenpoeder van H&M. Niet zo spannend! Mijn favo geurtje sinds de middelbare school is DKNY (die in dat lange rechthoekige flesje!).

Favoriete citytrip

Het beste wat er is! Een minivakantie! Twee nachtjes weg en je voelt je als herboren. Het maakt eigenlijk niet uit waar je heen gaat. Berlijn vind ik wel echt fantastisch, al is het ook wel lekker als je naar een plek gaat met een beetje zongarantie. Ook binnen Nederland vind ik het leuk om een citytrip te maken. Ik ben aangenaam verrast door Rotterdam (lijkt wel een beetje op Berlijn) en Groningen (goed shoppen!).

Favoriete televisieserie

Ik heb een lichte Netflixverslaving. Toch kan geen enkele serie het tippen aan Friends. Die serie ken ik echt uit mijn hoofd. Sex and the City trouwens ook!

Favoriete smoothie

Drink ik eigenlijk nooit. Groenten en fruit eet ik liever!

Favoriete wellness behandeling

Een massage is lekker maar vind ik veel te duur. Dat bewaar ik altijd voor als op vakantie ben in Azië. De enige behandeling die ik hier in Nederland neem is een pedicure. Die dames kunnen echt wonderen verrichten met hun tangetjes en eeltschavers. Ik ben elke keer onder de indruk. Voor 48 euro ben ik voorzien van een mooi gellakje en ben ik er weer klaar voor 6 tot 8 weken.

10 x favorieten Ana

Ik heb mijn brede, platte voeten nooit mooi gevonden maar ik heb ontdekt dat verzorging al heel veel kan doen!

Zo dat waren ze! En nu jij! 😉

X Ana

Lees ook: De meest voorkomende vragen aan een fitgirl

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more