10 X favoriete sportitems die op mijn wish list staan

Heerlijk! Het voorjaar komt eraan. Ik krijg direct weer zin om nieuwe sportkleding te gaan kopen. Hieronder vind je twee wish lists met mijn 10 X  favoriete sportitems! Voor nieuwe sportitems laat ik mij altijd inspireren met kleur en goede basics. De lijst van 10 X favoriete sportitems zijn verdeeld in twee wishlists. Hier komen ze:

10 X favoriete sportitems part I: 5 sportitems met meer kleur

Wat ik persoonlijk het allerleukst vind aan het voorjaar is dat je de eerste zonnestralen weer meepakt. Heerlijk! Ik merk direct dat ik weer meer zin krijg om te sporten, ook als ik in de ochtend ga. Ik kan steeds beter mijn bed uitkomen. En sporten wordt natuurlijk nog leuker met een nieuwe outfit, of meerdere natuurlijk.

In het voorjaar vind ik dat je weer wat meer kleur aan kan. Alles staat toch een stuk leuker als je een kleurtje hebt opgebouwd. Ik heb me voor deze wishlist dan ook laten inspireren op kleur. Daarnaast vind ik bacis altijd fijn en heb ik ook met deze items een wishlist opgesteld.

10 X favoriete sportitems

Sportbroek 69,96 | Sneakers 49,95 | Top 49,95 | Trui 54,95 | Sportbh 44,95

10 X favoriete sportitems part II: 5 Basic en retro items

Toch blijf ik zelf ook altijd fan van basic items. Basic kleding is altijd goed te combineren. Mocht je dan in de mood zijn om kleur te dragen, kun je deze altijd combineren met basics. De laatste tijd ben ik weer enorm fan van Adidas en Reebok. Ik vind het erg lekker retro uit zien. In de onderstaande wishlist zie je beide merken dan ook terugkomen. Nu het voorjaar eraan komt trek ik ook sneller een korte sportbroek aan. Twee problemen, het geld is even op en er zijn teveel leuke sportitems!

10 X favoriete sportitems

Rugzak 24,95 | Sneakers 99,95 | Bidon 29,95 | Top 29,95 | Broek 27,95

 

Reden genoeg om weer even te sparen dus. Alle 10 X favoriete sportitems zijn te koop bij Zalando. Wat zijn jouw favoriete sportitems? Houd jij meer van kleur of basic?

 

Kijkje nemen in de sporttas van een fitgirl? Kijk in de tas van Ana of Ellen!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more