10 openbaringen van fitgirl Laura

Vandaag laat ik 10 openbaringen over mij de revue passeren, die je waarschijnlijk nog niet wist. Deze 10 weetjes gaan van vroeger tot nu en weer terug. Ik heb geprobeerd om 10 van mijn meest bijzondere, gekke, aparte weetjes voor jullie op een rijtje te zetten. Benieuwd welke 10 punten ik openbaar durf te maken? Lees dan snel verder.

Openbaring 1: wandelende jukebox

Zelf heb ik het niet altijd door, maar volgens mijn omgeving zing ik zodra iemand ook maar één woord zegt. Daarom werd ik (met name in het verleden) wel eens de wandelende jukebox genoemd. Het minder fijne hiervan, met name voor mijn omgeving, is dat ik geen fantastische zangeres ben.

Openbaring 2: Jim fan

Sinds het moment dat Jim Bakkum mee deed aan het eerste seizoen van Idols was ik verkocht. Samen met mijn zus en later met een vriendin verzamelde ik alles rondom mijn grote idool. Zo won ik o.a. kaartjes voor zijn 16e verjaardag in Paradiso, Amsterdam. Wat ik hiervoor heb gedaan? Samen met mijn nichtje en een levensgrote (kartonnen) Jim pop ben ik in bad gegaan. De bedoeling was om MARS in winterse sferen te presenteren, dit was zo goed gelukt dat ik 6 kaartjes won.  Ook was ik lid van de heuse Jim fanclub en ging ik stad en land af om zijn optredens te bezoeken. De liefde voor Jim is inmiddels al meerdere jaren voorbij, al kan ik nog altijd van dit fijne uitzicht genieten, sorry not sorry!

10 openbaringen van: fitgirl Laura - Jim

 

Openbaring 3: droopy eyes

Al bijna mijn hele leven hangt mijn linker oog een heel stuk meer dan mijn rechter oog. Niet iedereen ziet het, maar ik stoor mij hier erg aan. De laatste tijd is mijn ooglid nog meer gaan hangen waardoor ik tegen een zwarte rand aankijk en een steeds meer vermoeide blik krijg. Na jaren twijfelen heb ik de knoop doorgehakt, donderdag 28 september laat ik mijn oogleden corrigeren. Erg spannend! Ik houd jullie op de hoogte.

Openbaring 4: gevaar met koffie en thee

Nog zo’n gekke afwijking van mij, ik tril erg met mijn handen. Met een dienblad, kop en schotel of volle kopjes kun je mij beter niet laten lopen. Of je moet graag van je servies af willen, dan is mijn getril geen probleem.

Openbaring 5: birthday food

Wellicht kennen jullie het wel, als kind mocht je altijd uitkiezen wat je met je verjaardag wilde eten. Of misschien kies je nog altijd jouw favo birthday food? Mijn favoriete eten was bloemkool. Dit koos ik dan ook tijdens mijn verjaardag, tot grote ergernis van mijn zussen.

Wie eet er nu bloemkool op een verjaardag?

Inmiddels weet ik wel betere opties als cheat meal te verzinnen.

10 openbaringen van: fitgirl Laura - Bloemkool

Openbaring 6: Nagellak addict

Sinds een paar jaar ben ik verslaafd aan nagellak en dan wel van het merk ESSIE. Deze nagellak lakt zo fijn en zonder strepen (nagellakken met mijn getril is nogal eens een uitdaging). Ik lak minimaal 2 à 3 keer per week mijn nagels. Ik kan er dan ook niet tegen wanneer mijn nagellak begint te bladderen en ik geen nagellak in de buurt heb om dit bij te werken. In die situaties krab ik vaak al mijn nagels ‘schoon’, aangezien ik rondlopen met gebladderde nagels voor mij geen optie is.

Openbaring 7: Meubels verslaafd

In januari 2018 woon ik 3 jaar samen met mijn vriend. Al sinds de meubels in huis werden geplaatst, was ik er op uitgekeken. OEPS! Dit aangezien de meubels een klein fortuin hebben gekost. Als het aan mij had gelegen, waren alle meubels binnen het eerste halfjaar al verkocht. Vriendlief vond dit geen goed idee, waardoor de meubels nu ‘pas’ te koop staan en ik in etappes nieuwe meubels aanschaf, met permissie van the boyfriend natuurlijk. De prijskaartjes van de nieuwe meubels zijn leuker geprijsd, zodat ik (indien nodig) nog eens van meubels kan wisselen. Gelukkig ben ik op dit moment heel blij met o.a. mijn nieuwe tafeltjes en poef.

10 openbaringen van: fitgirl Laura - meubels

 

Openbaring 8: Playbacken

Eens per jaar is bij mij in het dorp (De Lier) de Bradelier, dit is DE feestweek waar menig dorpeling het hele jaar naar uitkijkt. Tot een aantal jaar geleden, was er standaard op woensdagavond een playbackshow voor kinderen en volwassenen. Ik deed als 7-jarige voor het eerst mee met de playbackshow en een nieuwe verslaving was geboren. Ieder jaar schreef ik mij alleen, samen of met een groep in. Soms deed ik zelfs twee acts op één avond. In totaal heb ik 13 keer aan deze avond meegedaan.

Openbaring 9: Haren

Wanneer ik mij verveel of even niets te doen heb, begin ik aan mijn haar te plukken. Ik bekijk of ik gespleten haar punten heb en begin deze dan los te trekken. Dit doe ik tijdens vergaderingen, in de file, op de bank het maakt eigenlijk niet uit waar. Het nadeel is wel dat na enige tijd ikzelf en/of de vloer onder de kleine haartjes zit.

Openbaring 10: Curaçao

In 2012 heb ik 5 maanden in Curaçao gewerkt, o.a. bij het Antilliaans Dagblad en bij de Amstel Curaçao Race. Sindsdien ben ik verliefd geworden op Curaçao en vergelijk ik elk vakantieland met mijn favoriete eiland en het liefste wil ik ook alleen nog daar heen op vakantie. Het idee om ooit nog eens voor langere tijd op Curaçao te gaan wonen, knaagt ook nog altijd aan me.

10 openbaringen van: fitgirl Laura - Curacao

 

Dit waren mijn 10 vreemde, leuke, gekke openbaringen. Hebben wij wat van deze eigenaardigheden met elkaar gemeen? Ik ben benieuwd, laat je het me weten?

Liefs,
Laura

Zin in meer wist je dat .. ? Lees dan eens 10 X Wist je dat? Feitjes over een healthy lifestyle

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more