10 dingen die je nog niet van me wist

Sinds ik blog voor Followfitgirls heb je al van alles en nog wat over me kunnen lezen. Toch zijn er nog some juicy details die ik je nog nooit verteld heb. Nieuwsgierig? Dit zijn 10 dingen die je nog niet van me wist!

Marlou tegen mij: “Heb jij nog nooit online eten besteld?!”

Marlou bracht me op het idee om deze blog te schrijven omdat ze me met enorm grote ogen aankeek toen ik vertelde dat ik nog nooit online eten besteld heb. En omdat ik nog wel een paar andere dingen op food, body & fit-gebied heb die je nog niet van me weet, en misschien zelfs ook niet achter me had gezocht, laat ik in deze blog weer een ‘nieuw’ en ander stukje van mezelf zien.

dingen die je nog niet van me wist

dingen die je nog niet van me wist blogOp dit terras viel Marlou bijna van d’r stoel toen ik vertelde dat ik nog nooit online eten besteld heb.

10 dingen die je nog niet van me wist

1. Sit-ups lukken me niet!

Planken of crunches, daar draai ik me hand niet voor om maar sit-ups kan ik niet. Super irritant vond ik het, totdat mijn personal trainer uitlegde dat dit komt door de bolling in mijn onderrug.

2. Met moeite zwemdiploma A

In een eerdere blog vertelde ik je al dat ik het heerlijk vind om te zwemmen. Om het te leren heeft me best wat moeite gekost en pas na twee keer afzwemmen nam ik vol trots mijn A diploma in ontvangst.

zwemmen lianne

3. Ik stretch niet graag (=nooit)

Dit vind ik best gênant om als ‘fitgirl’ te zeggen, maar ik stretch nooit. Waarom niet? Eigenlijk gewoon omdat ik er geen zin in heb, erg hè!

4. Van cup AA naar…

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn borsten (destijds cup AA) laten vergroten en na al die jaren ben ik er nog elke dag ontzettend blij mee.

5. Chocolade is vies

Ken jij een vrouw die niet van chocola houdt? Ik vermoed dat je er geen een kent, toch? Tot nu dan, ik lust het namelijk niet.

dingen die je nog niet van me wist chocolade

6. Angst voor box jumps

Ik vind niet snel iets eng (op de tandarts na dan) en ik ga niet snel een uitdaging uit de weg, maar box jumps maken durf ik echt niet. Meerdere keren heb ik het geprobeerd maar mijn ‘springangst’ blijft.

7. Sportkleding wassen? Alleen als het moet!

Omdat ik niet snel zweet trek ik mijn sportkleding gerust nog een, en soms zelf wel twee, keer achter elkaar. Tja, als het niet stikt vind ik het zonde om om de paar dagen mijn wasmachine te laten draaien. Ana schreef hier trouwens ook een grappig blog over, waar de nodige commotie over was.

8. Eeltknobbels op mijn handen

Dat ik veel krachttraining doe is duidelijk te zien aan de eeltknobbels op mijn handen. Niet echt ladylike en omdat ik het best gênant vind, lijkt een paar fitnesshandschoenen me de beste oplossing. Dus, ik denk dat ik mezelf binnenkort trakteer op een manicure én een paar fitnesshandschoenen van de Bodystore.nl.

dingen die je nog niet van me wist fitness

9. Handen- en voetenwerk: liever niet tegelijk

Een Zumba of BodyJam les is echt niet aan mij besteed. Waarom niet? Omdat ik een enorme kluns ben als ik tegelijkertijd zowel met mijn handen als met mijn voeten moet bewegen.

10. Ik heb geen al te best gebit

Ik schaam me best voor mijn slechte gebit omdat ik niet zo’n mooie witte tandpasta smile heb en ik mis ook een paar kiezen. Een ander valt het misschien niet eens op, toch ben ik er best onzeker over.


Nu je deze 10 dingen over me weet ben ik wel benieuwd welke van de tien je het meest verrassend vindt. Laat je het me weten in een reactie hieronder?

liefs Lianne

Over confessions gesproken? Heb je deze Fitgirl confessions video van Ana al eens gezien?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more