Select Page

Hunkemöller verrast ons met een gloednieuwe sportcollectie! Naast mooie en kwalitatieve sportbh’s is de collectie uitgebreid met sporttops, leggings, vesten, badpakken en een aantal accessoires. Dat ik fan ben van de sportcollectie van de lingerieketen kon je hier al zien in mijn full body workout video. De nieuwe collectie laat mijn sport én modehartje sneller kloppen! Wat een gave kleuren:)

Win: shoptegoed bij Hunkemöller

Ben jij nou toevallig nog op zoek naar nieuwe sportkleding, een fijne sportbh of een sexy lingeriesetje voor na het sporten? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag deze week namelijk twee Hunkemöller giftcards t.w.v. € 50 verloten onder de lezers van Followfitgirls! Hieronder heb ik een aantal van mijn favoriete items uit de nieuwe sportcollectie geselecteerd. Laat me weten wat jouw favoriete item is door hieronder een reactie achter te laten en maak kans op die giftcard! Je mag kiezen uit mijn favorieten maar je kunt ook nog even een kijkje nemen in de shop van Hunkemöller voor de complete HKMX Sportcollectie.

sportcollectie hunkemoller sportcollectie hunkemoller

 

In welk item zie jij jezelf straks shinen? Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten en maak kans op die giftcard! De winnaressen worden 11 augustus bekend gemaakt op deze pagina.

PS. Deze week is ook nog eens het 4e artikel gratis bij Hunkemöller! Dit geldt voor de hele collectie (dus ook lingerie, bikini’s en nachtmode).

 

UITSLAG

Deze winactie is afgelopen. De winnaressen zijn Roxanne Ramp en Sanne D, gefeliciteerd! Jullie hebben inmiddels al een mail van ons ontvangen:)