Select Page

Vandaag is het zover! Na 100 dagen sportrusten sta ik vandaag in het roze startvak van de halve marathon van Amsterdam. Hier heb ik lang naartoe geleefd. Ik heb dit parcours al eerder gelopen, zoals jullie misschien nog weten. Toch blijft het nog elke keer spannend want hardlopen is van heel veel factoren afhankelijk. Onder andere ook van wat ik eet. Ik ben zeker geen expert, maar ik denk dat ik een manier heb gevonden die goed voor mij werkt. Wil je weten wat ik eet op een wedstrijddag? Lees dan verder!

Wie zie ik nog meer vandaag? Vergeten jullie niet naar mij te zwaaien? 😉 Ik wens iedereen die de vandaag gaat lopen heel veel succes! Ga je vandaag niet zelf lopen? Dan kan je mij volgen via instastories van FollowFitgirls!

Liefs, Ana

Super goed voorbereid aan de start staan? Lees ook nog even deze tips!