In de herfst en winter ben je normaal gesproken misschien niet zo bezig met je bikini body. Voor mij is dat nu juist wel het geval! Want… Over 2,5 week vlieg ik naar Curacao voor een heerlijke vakantie samen met mijn vriend en twee andere vrienden. Ik heb er super veel zin in en moet eerlijk zeggen dat ik best wel een beetje toe ben aan vakantie. Vier weken geleden kregen we de sleutel van ons nieuwe huis en sindsdien zijn mijn vriend en ik zo’n beetje non stop aan het klussen. Meer over mijn grote verhuis- en klus avontuur lees je in deze blog.

Bijna elk vrij uurtje steken we in ons huis en dat betekent dat ik dus afgelopen tijd wat minder heb gesport dan normaal. En dat terwijl ik dus alweer bijna in bikini moet verschijnen.. Help! Ik ben dus voornemend om de komende weken wat meer tijd te maken om te sporten. Gelukkig heb ik mijn bikini body voor de verhuizing wel goed onderhouden en ben ik niet helemaal uitgelubberd maar ik zou het wel fijn vinden om zo strak mogelijk op het strand rond te huppelen straks:)

Marlou-8

Afgelopen zomer op Ibiza

Bikini Bodies are made in the winter

Ik wil jou ook graag motiveren om, ondanks het koude weer, te werken aan je bikini body. Het gezegde ‘Summer bodies are made in the winter’ is er natuurlijk niet voor niks. Veel meiden beginnen pas met sporten en gezonde voeding wanneer de zon begint te schijnen en ze alweer bijna in bikini moeten. En dan is het eigenlijk wel wat laat.. Want een bikini body kweek je niet in een paar weken. En hoe lekker is het om ook in deze donkere maanden te blijven sporten? Ik krijg er zelf altijd meer energie van en het motiveert me ook om op m’n voeding te letten.

Bikini Guide

Tijd om de Fitgirl Bikini Guide er weer bij te pakken dus! Deze guide maakte ik samen met Rosa en wij delen hier een uitgebreid schema van 8 weken met full body workouts inclusief video’s. Daarnaast vind je in de e-guide healthy recepten, tips van de fitgirls en nog veel meer. Klik hier om de guide te bestellen voor slechts € 2,95!

bikini body guide

Herfstdip?

Heb je last van een herfstdip? Dan heb ik nog een goede tip! (Sinterklaas is in het land dus er mag weer gerijmd worden 😉 )

Speciaal voor deze donkere dagen hebben we de #Happydeherfstdoor Challenge gelanceerd! Je kunt elk moment beginnen en deze challenge helpt jou je motivatie voor een healthy lifestyle vast te houden. Klik hier voor meer info over deze challenge.

happydeherfstdoor-challenge-700

Ik ben heel benieuwd of jij in de herfst en winter nog goed bezig bent met je bikini body of dat je het er tijdens deze maanden juist lekker van neemt. Zelf merk ik wel dat ik meer zin heb in (ongezonde) snacks maar dat heeft misschien ook te maken met het feit dat ik door de verhuizing en verbouwing wat meer stress heb..

Ik denk trouwens dat ik op Curacao ook weer workout video’s ga maken. Dat deed ik ook tijdens mijn vakantie op Ibiza. Hieronder zie je één van de video’s. Benieuwd naar meer? Klik hier.

https://youtu.be/bgV7nzIMAbY