Ik ben gek op buikspieroefeningen! Bijna elke workout van mij bevat wel een aantal buikspieroefeningen en daarom leek het me leuk om een video met jullie te delen waarin ik mijn favoriete buikspieroefeningen laat zien. Je kunt deze oefeningen toevoegen aan je reguliere training of als extra onderdeel van de workouts uit ons e-book.

Bekijk hieronder  mijn workout buikspieren video. Belangrijk om te melden is trouwens dat het een compilatievideo is waarin je van elke oefening een stukje ziet waarbij ik het voor doe. In de video staat exact vermeldt hoe lang je deze oefening dient uit te voeren.

http://youtu.be/xkCCZmjBE1U

Wil je de lange versie zien waarbij je de oefeningen live mee kunt doen? Klik dan hier en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal! 

“Voeg aan elke workout buikspieroefeningen toe om een strakke buik te krijgen!”

Dagelijks een buikspieren workout is trouwens geen garantie voor een super strakke sixpack. Heb je het geluk dat er niet veel vet op jouw buik zit? Dan is de kans groot dat je al vrij snel lijnen zult gaan zien op je buik. Helaas hebben veel vrouwen toch wat meer vet op hun buik zitten. Dan kun je nog zoveel buikspieren workouts doen, dat wasbordje blijft verstopt zitten onder je vetlaagje. Zonde! Het is dus noodzakelijk om niet enkel buikspieroefeningen te doen maar ook cardio toe te voegen aan je trainingen. En ook heel belangrijk: een gezond voedingspatroon! In dit artikel van Denise lees je meer over het belang van voeding voor een strak lichaam en hoe jouw sixpack sneller te zien zal zijn.

De 10 buikspieroefeningen in deze video

Hieronder zal ik nog even alle buikspieroefeningen die ik in deze video deed benoemen:

  1. 20 sit ups
  2. 20 leg raises
  3. 20 side crunches
  4. 50 bicycle crunches
  5. 60 seconden planking
  6. 20 knee up crunches
  7. 60 seconden hundruds
  8. 20 vertical leg crunches
  9. 20 seconden side plank links
  10. 20 seconden side plank rechts

workout buikspieren

workout gear

Het voordeel van deze buikspieroefeningen is dat je alleen een matje nodig bent en dat je deze oefeningen dus makkelijk thuis kunt doen.

marlou nike

Because i’m happyyyy

Het is alweer een jaar geleden dat ik Followfitgirls.com lanceerde. Wat is de tijd snel gegaan en wat ben ik ontzettend blij met alle volgers die we in een jaar tijd hebben gekregen. Jullie doen altijd zo enthousiast mee aan onze challenges en na veel aanvragen over voedingsschema’s hebben we inmiddels ook ons eigen e-book! Deze kun je trouwens hieronder bestellen en wanneer je de code ‘fitgirl’ gebruikt krijg je 10 euro korting. Cadeautje van mij;)

Meer buikspieren workouts zien? Klik hier.