De Victoria’s Secret Fashion Show van 2015 is onlangs opgenomen en in december kunnen we de show in Nederland op tv bekijken. Het internet staat inmiddels al vol met sneak peek foto’s en video’s en bij het zien van de modellen krijgen wij extra zin in een workout. Wat een bodies! En zo’n lijf komt deze Victoria’s Angels natuurlijk ook niet zomaar aanwaaien. Ze volgen een strikt dieet en daarnaast trainen ze keihard. Om jou tijdens deze donkere dagen ook te motiveren om te werken aan zo’n killer body hebben wij een Victoria’s Secret Workout samengesteld. Want don’t forget: summer bodies are made in the winter!

Tijdens deze workout pakken we verschillende spiergroepen aan: de buik, benen, billen en armen. En uiteraard hebben we ook wat cardio oefeningen erin verwerkt om je hartslag even naar een hoog niveau te brengen. Vergeet niet om tussendoor water te drinken en het is aan te raden om vooraf even een warming up te doen om je spieren op te warmen.

De video duurt 20 minuten en het enige wat je nodig hebt is een matje en voor de laatste oefening eventueel dumbbells. Mocht je deze niet hebben dan kun je deze oefening ook zonder gewichten uitvoeren. Doe je mee met Rosa en mij?

https://youtu.be/Wq3dIhElLcw

Tip: Abonneer je ook op ons Youtube kanaal

Victoria’s Secret Show 2015

victoria's secret workout victoria's secret

In totaal liepen er 26 prachtige modellen in de mooiste lingerie outfits over de catwalk in New York. Van al deze modellen waren er maar liefst 15 Angels! Vorig jaar in Londen waren dit er nog acht. Romee Strijd heeft dit jaar het stokje (of eigenlijk de vleugels) van de bekende Doutzen Kroes overgenomen en maakte haar eerste debuut als Victoria’s Secret Angel. Noteer dinsdag 8 december in je agenda want dan kunnen wij in Nederland ook eindelijk genieten van de Victoria’s Secret show 2015 op Net5! Hieronder alvast een sneak preview: