Vandaag staat er een Thigh Gap workout online! Voor degene onder ons waar nu niet direct een belletje gaat rinkelen.. Ik leg het je uit. We krijgen regelmatig vragen binnen op de redactie en zo kregen we ook een aantal vragen over de befaamde thigh gap. Een tijdje geleden las je hier heel veel over op internet. Het gaat om het stukje aan de bovenkant van je benen, oftewel je dijbenen. Veel meiden storen zich aan het feit dat dit tegen elkaar aankomt als ze met hun benen naast elkaar staan. Nu zijn er ook veel gephotoshopte foto’s van modellen waarop het lijkt alsof ze helemaal geen vet hebben op dit plekje maar dat is volgens mij haast onmogelijk. Bij mij zelf zit hier ook niet echt een grote opening maar het is ook niet zo dat mijn dijbenen tegen elkaar aan schuren.

We kregen hier vragen over omdat sommige meiden hier echt last van hebben. Zo hebben ze bijvoorbeeld last van hete feit dat hun broek op deze plek snel slijt doordat het steeds tegen elkaar aan schuurt. Dit bracht mij op het idee om speciaal voor deze probleemzone een workout samen te stellen! De video nam ik afgelopen maand op tijdens mijn vakantie op Curacao. Als ik dit nu zie heb ik echt zin om zo weer het vliegtuig in te stappen. Ben die wintertenen meer dan zat;) Maar van deze workout krijg je het wel warm, dat scheelt! Als je nog tijd en energie over hebt kun je hem ook in twee sets doen. Succes!

 

https://youtu.be/qyTYGGR_LME

Meer workout video’s zien? Abonneer je hier op ons Youtube kanaal.