Wat is Ibiza mooi! Ik verbleef hier vorig jaar met mijn vriend voor 11 dagen. We hadden een auto gehuurd en hebben de mooiste stranden gezien. Genoten van sushi, tapas en de nodige sangria samen met mijn lieve vriend. We hadden wat te vieren want we hebben net een nieuw huis gekocht en tijdens onze vakantie is ons eigen huis verkocht! Benieuwd naar ons nieuwe huis? Klik hier voor mijn Home Tour video.

beach body workout

beach body workout

We hadden een heerlijk hotel vlakbij Ibiza stad (in Playa Talamanca) en zaten direct aan het strand. Ik had mijn camera meegenomen want het leek me super om eens een keer buiten in het zonnetje met een mooie achtergrond workout video’s op te nemen. De eerste workout is een 9 minuten durende full body workout met wat extra buikspieroefeningen. Een ideale workout waarin je in korte tijd het zweet goed los krijgt! Je hebt geen attributen nodig, alleen een matje (of handdoek) en water om tussendoor te drinken. Ik begin direct met de workout maar raad je aan om vooraf even een warming up te doen door je spieren te stretchen (zie deze video). Doe je mee?

Ibiza Beach Body Workout

https://youtu.be/bgV7nzIMAbY

Laat je me weten wat je van deze beach workout vond? Laat een reactie achter en abonneer je ook op ons Youtube kanaal! 

Meer workout video’s zien? Klik hier.