Heb je niet veel tijd maar wil je je wel even lekker in het zweet werken? Doe mee met mijn High Intensity Interval training van 15 minuten! Deze full body HIIT workout nam ik alweer een tijdje geleden op en ik heb nu eindelijk de tijd gevonden om hem af te monteren. Ik heb de afgelopen 7 maanden bijna elk vrij uurtje in ons huis gestoken. We kochten het huis in oktober en hebben flink wat verbouwd maar inmiddels is het eindelijk klaar en heb ik weer meer tijd voor dit soort leuke dingen!

Warming up

Voordat je begint aan deze HIIT workout adviseer ik om mee te doen met mijn warming up video. Op deze manier kun je je spieren goed opwarmen voordat je van start gaat met deze killer workout!

https://youtu.be/YEco7AatfB8

De HIIT workout

Voor deze workout heb je geen gewichten nodig. Ik maak puur gebruik van mijn eigen lichaamsgewicht en daarnaast gebruik ik voor een aantal oefeningen een fitness matje. Aan het einde van de video komen nog een paar oefeningen met mijn stepdeck aan bod. Dit is een fitness bankje maar mocht je deze niet hebben dan kun je ook een gewoon bankje of een laag tafeltje gebruiken. Heb je dit niet, dan kun je alternatieve oefeningen doen zoals ik vertel in de video.

Tijdens deze workout hebben we twee drinkpauze’s dus vergeet niet om je fles water klaar te zetten. Let’s do this!

https://youtu.be/3DwGRfxSy1k

 

Meer video workouts zien? Abonneer je op het Youtube kanaal van Followfitgirls of klik hier om de video’s op de blog te bekijken.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze High Intensity Interval training vond. Laat je het weten in een reactie hieronder?

Liefs Marlou

PS. Volg mij ook op Snapchat en Instagram: @marlou_ff