Vandaag deel ik met jullie weer een leuke trap workout. Deze training is goed voor het verstevigen van je billen en benen.

Ik heb deze workout lekker buiten gedaan! Je kan altijd wel ergens trappen vinden: Het park, bij het station of in de flat. Ook is deze workout ideaal om op vakantie te doen. Nog 1 maandje en dan vertrek ik naar Nieuw Zeeland voor 3 weken vakantie. Ik wil dan uiteraard ook blijven trainen en naast veel wandelen en actieve activiteiten kwam ik via mijn eigen blog uit bij deze workout, om ook deze tijdens mijn vakantie nog eens te herhalen. 3 weken zonder trainen dat gaat er bij mij niet in. Ook ga ik mijn wekelijkse lesje Bodyattack zeker missen. Maar wist je dat Les Mills uit Nieuw Zeeland komt? Misschien kan ik daar wel een keer een lesje mee pikken en de Les Mills Haka doen;-) Maar nu eerst op naar de trappen!

Let’s GO

 1. We beginnen rustig met opwarmen. Ren naar beneden en naar boven ( ongeveer 2 minuten)
  opwarmen
 1. We gaan nu door met Push ups. Plaats je handen op de trap en begin met een push up. (herhaal dit 1 minuut lang )
  push up
 1. Bulgaarse Squats. Plaats je achterste been op een verhoogd oppervlak ( in dit geval op de trap) Zet je voorste been naar voren en verplaats al je gewicht op dit been. Langzaam breng je je lichaam omlaag, terwijl je je lichaam rechtop houdt. Wissel van been en herhaal deze oefening. ( doe dit 45 sec tot 1 minuut per been)
  bulgaarse squats
 1. Box Jumps. Ga met je benen bij elkaar staan en spring krachtig, ten minste 2 trappen omhoog en dan weer naar beneden. Zorg dat je goed door je knieën buigt en je armen mee neemt naar voren om blessures te voorkomen. ( ook deze oefening doen we 1 minuut)
  box jumps

Herhaal dit rondje 3 keer. Good luck en laat me even weten wat je van deze trap workout vond! Liefs Rosa