Transformation Tuesday: Zaklina

Wat ben ik trots op haar! Mijn lieve vriendinnetje Zaklina besloot vorig jaar in maart dat het roer om moest. Ze zat niet meer zo lekker in haar vel en dat had onder andere te maken met het feit dat ze zo druk was met haar eigen bedrijf dat sporten geen topprioriteit meer was. De kilo’s waren er de afgelopen jaren heel sneaky bij aangekomen en ze vond het hoog tijd om hier wat aan te doen. Inmiddels is Zaklina 10 kilo afgevallen en ziet ze er fantastisch uit! Daarom besloot ik om haar voor deze rubriek te vragen. Heel veel transformatie foto’s heeft ze niet meer de foto’s die ze heeft laten wel duidelijk zien dat ze een stuk strakker is geworden. Ook in haar gezicht zie je duidelijk dat ze slanker is geworden. Hoe heeft ze dit precies voor elkaar gekregen?

transformation tuesday

Trots op haar! (foto: augustus 2014)

transformation tuesday transformation tuesday

Wanneer besloot je te starten met je fit journey?

Ik heb vroeger heel veel aan kickboksen gedaan. Helaas door het vele werken kon ik deze sport niet blijven doen. Vele jaren later, en helaas was kilootjes extra, ben ik in maart 2015 begonnen bij de sportschool. Dus vanaf dat moment is het roer om gegaan.

“In het begin heb ik me vooral gefocust de fiets en loopband met helling. Daarnaast met de krachttraining vooral de 3 B’s aangepakt.”

Hoe zit jouw fit journey eruit?

Ik heb me dus aangemeld bij een sportschool en ben daar aan de slag gegaan met zowel cardio als krachttraining. In het begin heb ik me vooral gefocust de fiets en loopband met helling. Daarnaast met de krachttraining vooral de 3 B’s aangepakt. Natuurlijk is training belangrijk, maar heb in deze periode gemerkt dat voeding misschien nog wel belangrijker is. Ik ben begonnen met eiwittenshakes te nemen naar mijn trainingen voor een beter herstel. Ook heb ik mij verdiept in Super Food. Ik heb een boek gekocht met daarin allemaal lekkere en gezonde hapjes die zorgen voor een perfecte aanvulling op mijn dagelijkse bezigheden.

transformation tuesday

transformation tuesday

Hoe houd je jezelf gemotiveerd?

Eigenlijk kan ik daar heel kort over zijn. Ik ben vroeger altijd sportief geweest en had daardoor nooit een vetrandje. Helaas door de drukte met het werk ben ik aangekomen en daar voelde ik me niet prettig bij. Daar wil ik gewoon niet meer naar toe! Om dat aan mezelf te laten zien heb ik resultaat foto’s gemaakt, waardoor je een goed beeld van jezelf krijgt hoe het toen was en wat je al bereikt hebt.

Wat heb je tot nu toe bereikt en heb je nog tips voor meiden die ook zo’n vooruitgang willen boeken?

Ik ben inmiddels 10kg afgevallen, waar ik enorm trots op ben. Helaas weet ik niet wat er gebeurd is met mijn vetpercentage en het aantal centimeters van bepaalde lichaamsdelen. Heb ik helaas niet bijgehouden en moet dus de spiegel vertrouwen. Dus mijn tip: Als je serieus aan de slag wilt gaan maak een mooie planning, weeg jezelf, meet jezelf en noteer alles in een mooi schema zodat je gemotiveerd blijft.
Het resultaat mag er wezen! En ook leuk om te weten: Zaklina startte haar fit journey samen met haar vriend. Hij heeft ook hele goede resultaten geboekt en bij deze wil ik hem ook graag vragen of hij mee wil doen aan onze Transformation Tuesday rubriek.

transformation tuesday

Ken jij ook iemand die een mooie progressie heeft geboekt of heb je misschien zelf een inspirerend verhaal? Stuur een mailtje naar info@followfitgirls.com

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more