Transformation Tuesday: Sanne

Mijn naam is Sanne Dieteren en de post voor de rubriek ‘Transformation Tuesday’ heb ik al een tijdje opgeslagen in mijn inbox. Gedachten zoals ‘zodra ik goed resultaat heb, stuur ik mijn verhaal’ en ‘pas als ik mijn doel behaald heb, is dit een goed verhaal om in te sturen’. Vandaag realiseerde ik mij dat -18 kilo, in bijna 1 jaar tijd, een goed transformation verhaal is. Here we go!

Het begin

De kilo’s zijn er de afgelopen 10 jaar langzaam bij “gesneakt”.  Het viel uiteraard wel op, maar ontkenning was mijn grootste vriend! Ik was altijd best actief op het gebied van sporten, maar op het gebied van eten is het bij mij fout gegaan. In april 2015 wees mijn zusje me op de app My Fitness Pal. Op die dag had ik er niet zo heel veel zin in, ik had net overheerlijke chocolade gekocht. Ik heb de app toen wel geïnstalleerd, maar verder niets mee gedaan. De chocolade heb ik nog weggewerkt, met veel guilty gevoelens achteraf. Door die schuldgevoelens ben ik heel voorzichtig eens naar de app gaan kijken en toen is de mentale knop omgegaan. Ik was het helemaal zat! Ik herinner ’t me nog heel goed: Op vrijdag 17 april ben ik begonnen met mijn journey. Die ochtend ben ik voor het eerst in jaren op de weegschaal gaan staan, alle informatie geregistreerd in de app en mezelf een doel gesteld. Als 22 kilo eraf zou zijn, dan zou een mooi getal/gewicht over blijven.

Het roer om

Ik heb alles geregistreerd in de app, mijn eetpatroon omgegooid, ben 3x per week naar de sportschool gegaan, fietsend naar het werk. Het ging me vrij goed af en de kilo’s vlogen eraf! Het was niet altijd even makkelijk, er waren ook weken dat ik was aangekomen. Ik heb ook een hele lange tijd stil gestaan. Ik realiseerde me heel goed, dat dit niet iets tijdelijks moest zijn, maar een lifestyle change en dat volhouden ’the way to go’ was.

transformation tuesday

Nu bijna een jaar later kan ik me bijna geen andere lifestyle voorstellen. Ik sport nog steeds 3x per week, fiets naar mijn werk wanneer ik kan en ik eet zo veel mogelijk gezond. Uiteraard hoort de cheatmeal er ook bij en daar geniet ik altijd 1000% van. Net zoals chocolade, want dit heeft zich niet helemaal uit mijn leven verwijderd en dat zal ook nooit gebeuren. Mijn gewicht (en cm’s) nemen nog steeds af, heel langzaam. Nog 3,9 kilo en dan heb ik mijn doel, en daarmee dat mooie getal, behaald. Uiteraard kijk ik nu al uit naar een nieuw doel en deze te bereiken met alle andere fitgirls!

Liefs,

Sanne

Ken jij ook iemand die een mooie progressie heeft geboekt of heb je misschien zelf een inspirerend verhaal? Stuur een mailtje naar info@followfitgirls.com

Meer transformaties zien? klik hier. 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more