Hallo lieve sportievelingen!

Allereerst mijn excuses dat het een tijd geleden is dat ik heb geschreven. Ik ben weer terug van weggeweest! Even in het kort: Sinds mijn laatste blog heb ik mijn scriptie ingeleverd, ben ik op vakantie geweest, ben ik afgestudeerd (Master of Law) en heb ik een full time baan als Management Trainee bij een ontzettend leuk bedrijf! Wat niet heel fijn is, is dat ik nu niet meer aan zes keer sporten kom. Ik mag blij zijn als ik vier keer sporten per week haal. In dit artikel zal ik onder andere mijn progressie laten zien en mijn huidige trainingschema delen. Veel lees- en kijkplezier!

Progressie

Zoals gewoonlijk begin ik weer met mijn progressiefoto’s. Hieronder zie je een jaar verschil. De zomer van 2014 was ik in Australië en afgelopen zomer was ik in Turkije. Hoewel Australië een fantastische vakantie was, zat ik dit jaar in Turkije echt honderd keer beter in mijn vel.

IMG_9687

 

Sporten en gezonder eten hebben werkelijk alle aspecten van mijn leven bevorderd! Ik heb een veel frissere mindset en ben gelukkiger in het algemeen!

IMG_9911

Sinds ik vorig jaar begonnen ben met sporten heb ik gedurende het jaar mezelf beloond met nieuwe bikini’s en badpakken om gemotiveerd te blijven. In Turkije mocht ik ze dan eindelijk aan op het strand. Hieronder zie je mijn collectie dit jaar:

IMG_9893

 

Werken en sporten

Man man man, wat is full time werken combineren met sporten toch ontzettend moeilijk. En dan ben ik me bewust van het feit dat ik nog geen eens kinderen heb. Ik heb ontzettend veel respect voor werkende moeders met kinderen die ook nog eens actief sporten. Ik hoop ooit in jullie voetsporen te mogen treden! De eerste maand heb ik mijn uiterste best gedaan om zes keer in de week te sporten maar ik merkte dat ik er heel erg ongelukkig van werd. Ook voelde ik me schuldig als ik dan een keer niet ging sporten. Het moet wel leuk blijven. Er waren dagen dat ik zo uit de sportschool liep:

IMG_0597

 

Ik probeer nu vier keer per week naar de sportschool te gaan. Tot nu toe lukt dat aardig goed. Ik heel namelijk erg verwend want ik heb een sportschool in het gebouw waar ik werk en waar ik gratis mag sporten! Ik neem iedere dag mijn sportkleren mee en ga dan direct na werk naar beneden om te sporten.

IMG_0323

 

Voordat ik mocht beginnen met sporten moest ik een fittest doen om te kijken hoe mijn goed mijn bloeddruk, conditie en lenigheid zijn. De resultaten waren veelbelovend. Ik ben blij dat al het harde werken me goed heeft gedaan:

 

Trainingschema

Momenteel begin ik opnieuw aan de weken 13-24 van de BBG. Tot nu toe heb ik dus al 36 weken BBG gedaan. Ik train alleen niet meer zoveel zoals eerst. Dit is mijn huidige trainingsschema:

 

Maandag: Benen (BBG)

Dinsdag: Cardio

Woensdag: Armen (BBG)

Donderdag: rust

Vrijdag: Buik (BBG)

Zaterdag: rust

Zondag: rust

Voor nu laat ik mijn pull ups en billen achterwege. Ook doe ik aanzienlijk minder cardio. Ik ga eerst even wennen aan mijn nieuwe leven en binnenkort zal ik doelen stellen voor 2016!

Dit was even in het kort een update van mij. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie goed bezig met de #happydeherfstdoor challenge? Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik hoor het graag! Volg me op Instagram: chocolateisyummy_bbg! Liefs 🙂

Meer transformaties zien? Klik hier.