Afgelopen januari besloot Janine van Tulder dat het roer om moest. De moeder van Jade (6) kampte al een tijdje met het feit dat ze niet blij was met haar lichaam en dat ze hieraan wilde werken. Ze is niet alleen gaan sporten, ook op het gebied van voeding zijn er een aantal dingen veranderd. “Ik ben vier keer per week gaan trainen en heb geleerd om, om de twee uur te gaan eten om mijn stofwisseling op gang te houden.” Ongezonde snacks stonden niet meer op het menu en het scheelde enorm dat ze ook een aantal collega’s had zover had gekregen om mee te doen.

“Het werkt heel motiverend om met z’n allen gezond bezig te zijn!”

janine van tulder transformatie

janine van tulder transformatie

Hoe houd je jezelf gemotiveerd?

Ik heb dit via VI gedaan en werd door de promotor hiervan in een groepsapp geplaatst. Hierbij werden we door een heel team gesupport wat erg goed werkte.

Soms wilde ik s’avonds echt mijn bank opeten maar wanneer je dat in een app kan gooien en je allemaal bemoedigende teksten terug krijgt motiveert het je om verder te gaan en niet op te geven, of om op dat moment geen patat te halen. Wat ook goed werkt is tussentijds ‘progress foto’s’ te maken. Zo kun je echt goed zien dat je lichaam verandert en dat is heel motiverend!

Wat heb je tot nu toe bereikt en heb je nog tips voor meiden die ook zo’n vooruitgang willen boeken?

Ik ben in minder dan 6 maanden 14 kilo afgevallen. Hoe moeilijk ook maar er moet mentaal een knop om. Ik zou wel kijken of je met meerdere personen tegelijk kan starten zodat je elkaar hebt. Dit kunnen ook vreemden zijn waar je het mee doet.

“Op 78.8 kilo ben ik van start gegaan en had nooit gedacht dat ik voor de zomer ruim 10 kilo kwijt zou zijn, maar I did it! Op dit moment weeg ik 64.5 kilo en heb mijn goal iets bijgesteld, het werkt verslavend;) haha op naar de 63 kilo.”

janine van tulder transformatie

Janine is naast moeder van Jade ook een drukke zakenvrouw. Ze is eigenaresse van Hotpinkmedia en van Recensiequeens. Meer van haar zien? Klik hier. 

Meer transformaties zien? Klik hier