Tips voor meer zelfvertrouwen

Je goed voelen heeft met meer te maken dan met sporten, fit zijn en gezonde voeding. Met de juiste dosis zelfvertrouwen kom jij namelijk nog veel verder en dit komt van binnenuit. In onze jongere jaren zijn we vaak onzeker over wie we zijn en wat we willen. Meestal wordt dit minder wanneer we ouder worden, maar bij sommigen blijft de onzekerheid een (te) grote rol spelen.

Weg met die onzekerheid

Hoewel het misschien lijkt alsof je dit niet in de hand hebt en er weinig te sturen valt aan je onzekere gevoelens, kun je hier wel invloed op uit oefenen. Aan je zelfvertrouwen kun je werken en door hier wat extra aandacht aan te besteden, zul je merken dat jouw onzekere gedachten minder worden.

tips voor meer zelfvertrouwen

Wanneer je je zekerder voelt zul je merken dat dingen makkelijker gaan; zowel in sociale omgang als op je studie of werk. Daarnaast doet je zelfvertrouwen ook veel voor je uitstraling en als je je goed voelt, zie je dat ook meteen. Benieuwd naar de tips voor meer zelfvertrouwen? Lees hier: Hoe krijg je meer zelfvertrouwen.

Ballet beautiful is de workout van oa Doutzen en wij hebben de oefeningen voor je! Bekijk ze hier.

Foto’s: Tumblr

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more