Doe mee met onze Running Challenge!

In samenwerking met Röhnisch lanceren wij de Running Challenge! Het doel van deze challenge is om de smaak van het hardlopen weer te pakken te krijgen en om daarnaast ook nog eens te werken aan het opbouwen van spiermassa.

De ideale combinatie

Als je wilt afvallen wordt een combinatie van cardio en kracht aangeraden. Waar het bij hardlopen gaat om je conditie en uithoudingsvermogen, ligt bij krachttraining de nadruk op het sterker maken van je spieren. De ideale combinatie zou dus zijn om naast het hardlopen enkele krachtoefeningen te doen. Dit kan met gewichten, maar je kunt ook gebruik maken van je eigen gewicht. In deze challenge hebben we twee circuit trainingen opgenomen waarbij je werkt aan je hele lichaam.

De challenge calendar

Print de challenge calendar uit zodat je precies kunt bijhouden hoe ver je bent. Hier staat precies wat er op welke dag van jou wordt verwacht. Ook kun je hierop bijhouden hoeveel kilometer je hebt hardgelopen.

challenge calendar

De workout schema’s

Naast hardlopen staat er twee keer in de week een circuit training op het programma. Hieronder kun je de printbare schema’s downloaden.

SCHEMASDOWNLOADEN

De video’s

Hieronder vind je de video’s van de circuit trainingen die bij deze challenge horen.

Circuit 1: buikspieren trainen

https://youtu.be/z0IXcfXI3gg

Circuit 2: billen en benen trainen

De challenge volgens ons schema duurt twee weken en daarna adviseren we om verder te gaan met het hardlopen in combinatie met onze voedingsschema’s en ons workout plan voor vier weken. Hiervoor hebben we een e-book gemaakt die je hier kunt downloaden met 10 euro introductiekorting!

ebook followfitgirls

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more