Report: Kayla Itsines Bootcamp in Berlijn

De Kayla Itsines Bootcamp in Berlijn is alweer een tijdje geleden maar het is natuurlijk nooit te laat om jullie er in geuren en kleuren over te vertellen. Wat heb ik genoten zeg! Vorig jaar was ik al met een aantal fitgirls naar de Bootcamp in Amsterdam geweest. Het was erg leuk zoals je hier kan lezen en dat smaakte naar meer! Een aantal dagen na oud en nieuw zag ik een bericht op Kayla’s Instagram: een gratis Bootcamp in Berlijn in februari! Meteen had ik een ticket gedownload en tegelijkertijd alle meiden ingelicht waarvan ik dacht dat die wel geïnteresseerd zouden zijn. Er wilden een aantal vriendinnen mee en we hadden er erg veel zin in. Maar zo soepeltjes ging het allemaal niet…

Zoals ik jullie al eerder in een ander artikel heb verteld, ben ik op wintersport nogal een pechvogel. Ik hou er altijd wel wat aan over. Dit keer ging ik met collega’s op wintersport en ook dit jaar was geen uitzondering. Ik gleed van een helling af met mijn heup tegen de punt van de ski aan van iemand anders met als gevolg dat ik de rest van de dagen moeilijk liep en een mega grote blauwe plek had die elke dag van kleur veranderde.

Toen de Bootcamp naderde was mijn heup nog steeds pijnlijk. Bovendien konden mijn vriendinnetjes niet meer mee. Het was een dilemma: in mijn uppie naar de Bootcamp gaan of wachten tot een volgende Bootcamp? Ik besloot toch naar Berlijn te gaan en er een stedentripje van te maken met mijn vriend. Of ik zou kunnen sporten of niet maakte me niets uit haha! Ik vond het al voldoende om Kayla te zien en van de BBG community te genieten! Het was in de Arena Berlin en er waren zoveel meiden!

Hieronder een aantal foto’s van de Bootcamp:

Daar was ik dan, in mijn uppie naar de Bootcamp van Kayla! Ik was koos vriendloos maar intens gelukkig daar.

IMG_2690

And there she is, de fitness queen!

IMG_2692

Kijk eens wat een drukte en gezelligheid!

IMG_3571

 

 

IMG_2700

There she is!!!

FullSizeRender

Het enthousiasme spat er vanaf haha! Na de Bootcamp is het natuurlijk tijd voor de Meet and Greet, waar iedereen heel erg naar uitkijkt. Wat zo leuk is aan Kayla is dat ze de tijd neemt voor iedereen om een praatje en/of foto te maken. Wat ik het allerleukste vond van alles was dat Kayla me herkende! WOOHOO! Ze heeft duizenden meisjes gezien over de hele wereld met al haar Bootcamps en ik was zo verbaasd. Ik werd er ook een beetje emotioneel van.

FullSizeRender[1]

Daarna toch wel een traantje gelaten in de auto hoor hahaha

IMG_3570

Het klopt dat ik zelf ben gaan sporten en zelf gezonder ben gaan eten maar ik had het niet gekund zonder Kayla en de hele BBG community! Het is zo fijn om elke dag op Instagram te zien dat ik niet de enige ben die met haar programma bezig is. Het motiveert heel erg. Ik ben benieuwd in welke Europese stad de volgende Bootcamp is. Grote kans dat ik daarbij aanwezig ben! Ga je mee?

Een hele fijne en sportieve dag toegewenst allemaal! Volg me op Instagram voor meer foodpics en selfies 😉

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more