Hi fit family!

Via onze site konden jullie een aantal weken geleden een bootcamp winnen met Breaker. Onze winnares Michelle mag 8 weken lang iedere week zwoegen samen met de andere VIPs op verschillende locaties in Amsterdam. Ook ik mocht meedoen met de Breaker Bootcamp. Deze werd gegeven door een ontzettend leuke trainer van The Bootcamp Club! De locatie was deze keer in het prachtige Amsterdamse bos. Het weer was goed, de mensen waren leuk en ik had er ontzettend veel zin in. Ik was alleen even een klein detail vergeten: Er zou gefilmd worden… Ja, ik vind aandacht leuk en ik sta graag in de spotlights maar als er letterlijk een camera iedere zweetdruppel, iedere beweging en iedere kreun vastlegt, dan word ik daar wel nerveus van. Al met al was het een leuke avond!

7Q4A3226_b 7Q4A3313_b

7Q4A3562_b

Met Michelle, de winnares!

De bootcamp begon lekker rustig met een paar keer heen en weer rennen (met de cameraman die achter ons aan moest rennen haha). De “warming up” oftewel “laat maar zien wat jullie in huis hebben” was enorm pittig want we moesten tien minuten lang jump squats, burpees, lunges en jumping jacks achter elkaar doen. Gedurende de hele bootcamp deden we veel oefeningen  in tweetallen, wat heel leuk was. Samen met Michelle had ik de grootste lol en ook tegelijkertijd de grootste struggles (tja, burpees blijven moeilijk!) Ook suicide runs, push ups (de favoriet onder de dames natuurlijk) en planking kwamen nog aan bod en we sloten af met een lekkere aanslag op de buikspieren: 50 crunches in verschillende stijlen.

Na afloop gingen we nog filmen met de nodige hilarische bloopers. Nou ik kan jullie een ding vertellen: het is maar goed dat ik geen actrice wilde worden want die carrière zit er echt niet in bij mij. Onder het genot van een lekkere Breaker High Protein No Sugar Added praatten we allemaal nog samen na over de bootcamp.

 

 

Enthousiast geworden? Ik heb goed nieuws want jij kan nu ook een maand gratis bootcampen! Zie de groene actiesticker op de verpakking van Breaker High Protein, No Sugar Added, Kokes en Bosbes/Banaan of ga naar www.breaker.nl

Veel liefs,

Mandy (Instagram: @chocolateisyummy_bbg)