Zondag was het zo ver en liep ik voor de derde keer de halve marathon van Amsterdam. Ik had er goed voor getraind. Sowieso loop ik het hele jaar door, maar ik had ook netjes het schema van 100 dagen sportrusten gevolgd (wat dat is lees je hier!). Ik had er ook veel zin in. Het was tenslotte ook stralend weer!

De halve marathon: 21 km afzien

Ondanks mijn goede voorbereiding en mijn goede eten ging het zondag he-le-maal ruk (pardon my French). Dit was ronduit de meest vreselijke wedstrijd die ooit heb gelopen. Het waren 21 veel te lange kilometers. Hoe kon dat nou gebeuren? Ik had toch zo goed getraind? Maar eigenlijk weet ik het wel. Dit is waarom het zondag de stomste halve marathon ooit was.

Hoe ging het bij jou? Ik ben natuurlijk wel benieuwd. Maar ook een beetje jaloers op alle mooie verhalen! Gelukkig heb ik nieuwe doelen in het vooruitzicht. Ik ben in december te vinden in Rotterdam voor de Bruggenloop, in Januari doe ik de 10km in Egmond en in Schoorl loop ik weer een halve marathon. Ik moet er alleen eeeeventjes niet meer aan denken. Wat hebben jullie nog in het vooruitzicht staan? En hoe gaan jullie om met dit soort tegenslagen? Ben je makkelijk uit het veld geslagen of lukt het je om dingen moeiteloos te relativeren?

Liefs, Ana

Heb je gezien dat we gisteren zijn begonnen met de #happydeherfstdoor challenge? Je kunt nog meedoen hoor! Is gratis! Lees hier wat je moet doen om mee te doen.