Ik ga op vakantie en ik neem mee… Een hele hoop;-) Neem een kijkje in de koffer van een fitgirl! Ik ga volgende week twee weken naar Zuid Spanje. Daar woont mijn familie, zoals ik jullie eerder liet weten. Dat scheelt, want dat betekent dat als ik iets vergeet, ik het daar altijd wel kan lenen van iemand. Het betekent ook dat ik tussendoor kan wassen en dus minder kleding mee hoeft te nemen. In theorie natuurlijk… 😉 Zomerkleding is namelijk toch echt mijn favoriete kleding dus ik heb een hele hoop jurkjes, topjes en korte broeken die ik in Nederland niet allemaal kan dragen omdat enerzijds onze écht hete dagen vaak op één hand te tellen zijn, anderzijds zit ik vaak de helft van deze hete dagen ook nog op kantoor. Daar ben ik toch liever wat meer bedekt.

Maar goed, vandaag dus een Vandaag een kijkje in mijn koffer, een kijkje in de koffer van een fitgirl. Wat kun je hier vinden?

Een kijkje in de koffer van een fitgirl

Een kijkje in de koffer van een fitgirl

1. Kleding

Goh. Zomers uiteraard. Goh 😉 We gaan naar Zuid Spanje dus zon en lekker weer is gegarandeerd. De lange broek laat ik lekker thuis.

2. Toiletspullen inclusief nagellak

Dit is de tijd voor mijn (teen)nagels om te shinen! Het hele jaar zitten ze zo zielig in een schoen gepropt, nu mogen ze gezien worden. Het liefst felroze, zowel voor handen als voeten.

 

3. Sportspullen

Sport jij als je op vakantie bent? Ik meestal wel. Met nadruk op meestal, want ik kijk vooral waar ik zin in heb. Maar als ik zin heb om even te rennen, dan wil ik dat wel kunnen en niet dat ik dan geen geschikte kleding bij me heb. Ik neem dus sowieso deze Skechers mee. Maar ook hittebestendige kleding. Korte broek, sportbh en een ceramic cool t-shirt van Odlo. Hoewel ik het liever niet draag als het heel warm is, neem ik het wel mee: compressiekousen. Ze zijn warm, maar het helpt als je soms last hebt van je schenen. Aangezien we naar Spanje gaan en daar andere ondergronden en heuvels zullen zijn, neem ik ze voor de zekerheid maar mee. Eigenlijk neem ik alles mee wat je nodig hebt om goed te kunnen hardlopen met warm weer. ‎Bovendien ga ik ook graag hiken, zo heb ik meteen geschikte kleding.

Een kijkje in de koffer van een fitgirl

4. Alles wat je nodig hebt voor een stranddag

Ja ik houd van hiken en sporten maar toch zeker ook van lekker luieren op het strand in de hoop met een mooi kleurtje thuis te komen. Om niet thuis te komen met een huid die aanvoelt en eruit ziet zoals de cognac kleurige fauteuil waar ik momenteel op zit, zorg ik dat ik me altijd insmeer. Minimaal met 20 maar liever nog met 30. Mijn gezicht met 30 of 50. Verder een lekker groot strandlaken, wat makkelijk wegleesvoer en mijn nieuwe bikini van My Jewellery (en nog 5 andere hoor ;)).

5. Leesvoer

Onder andere deze twee blaadjes die je hier ziet. Ik koop in de aanloop naar de vakantie een hoop tijdschriften. Dat vind ik lekker lezen op het strand. Maar neem ook wel een boek mee hoor! Zeker als ik lang weg ga neem ik ook meerdere boeken mee. Maar nu, voor deze korte vakantie van twee weken ga ik genieten van makkelijk leesvoer.

Een kijkje in de koffer van een fitgirl

Hoe ziet jouw koffer eruit?

Hoe ziet jullie koffer eruit? En houd je rekening met sporten op vakantie of wat is hierin je filosofie? Ik ben benieuwd! Laat het me vooral weten 🙂

X Ana

Lees ook: Vegan ijs maken doe je zo! 3 x mijn favoriete recept