Nieuwe aanwinst voor in mijn home gym!

Zoals jullie misschien weten ben ik een groot fan van thuis sporten. Je bespaart niet alleen een hoop geld voor een dure sportschool, het kost je ook nog eens minder tijd! Ik stel vaak mijn eigen workouts samen die ik zo nu en dan ook met jullie deel. Meestal in de vorm van een challenge, en onlangs heb ik een e-book uitgebracht met een 4-weken workoutplan en voedingsschema’s. In oktober ben ik samen met mijn vriend verhuisd naar een grotere woning en nu hebben we eindelijk ruimte voor een heuse home gym! Eerder trainde ik altijd gewoon in de woonkamer, wat natuurlijk ook prima is. Maar we hebben nu bedacht om echt een sportkamer in te richten waar onze gewichten en andere sportattributen gewoon kunnen blijven liggen.

step deck reebok

De nieuwste aanwinst voor onze sportkamer is deze Performance Deck van Reebok. Het is een super handig bankje dat je op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken tijdens je workout. Ik gebruik hem zelf meestal zoals je hem op de foto ziet afgebeeld, als een soort step. Mijn vriend gebruikt ‘m vaak om te bankdrukken. Benieuwd wat voor oefeningen ik naast de tricep dips (zoals je ziet op de foto boven dit artikel) doe op mijn nieuwe aanwinst? Bekijk mijn video hieronder.

https://youtu.be/Id6ujPfcpfA

Abonneer je ook op ons Youtube kanaal voor meer workout video’s! Hier kun je bovenstaande video ook in HD bekijken.

step deck reebok

Zoals je ziet kun je het bankje ook uitklappen om met gewichten aan de gang te gaan! Ik shopte deze nieuwe aanwinst voor mijn home gym hier. Onze home gym is trouwens nog niet helemaal af, we zijn nog druk aan het verbouwen. Deze video nam ik op kantoor op;)

Lees ook: Mijn nieuwe verslaving – Fitbit HR Charge

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more