Healthy snacks voor naar het strand

Wij hadden vroeger weinig regels thuis, maar een van de enige die vetgedrukt stond en waar iedereen zich altijd aan hield was: ‘Boven de dertig graden gaan we naar zee’. Geen verkeerde regel als je het mij vraagt en ook geen groot wonder dus dat we deze, wanneer het even kan, nog steeds hanteren. Want wat is er nu fijner dan op een warme zomerdag verkoeling zoeken in de zee? Daar kan geen zwembad of zoet water tegenop als je het mij vraagt. Daarna lekker luieren op je handdoek, een boek lezen en uiteraard ook een potje beachballen.

healthy snacks

Ik ga naar het strand en neem mee…

Naast de vele attributen die steevast mee moesten naar het strand, gingen er ook altijd een altijd goed gevulde koeltassen mee. Veel flesjes water en zelfgemaakte ijsthee om goed te blijven drinken, maar ook de nodige versnaperingen om de dag mee door te komen. Van zelfgemaakte pannenkoeken tot snacktomaatjes en fruit; dat gezonde eten werd mij met de paplepel ingegoten.

Nu wij zelf moeten zorgen voor die goedgevulde koeltas is dit gelukkig niet anders, want nog steeds zorgen we voor lekkere, gezonde snacks om mee te nemen. Staat er bij jou ook een dagje zon, zee en strand op de planning? Lees hier: De lekkerste gezonde snacks voor op het strand.

Ook op zoek naar meer innerlijke rust en benieuwd naar wat mediteren met je doet? Lees het hier.

Foto’s: Tumblr

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more