Op Ibiza maakte ik deze workout video waar je geen gewichten of andere tools voor nodig hebt. Ik gebruik zelfs geen matje, al moet ik zeggen dat dit voor sommige oefeningen wel prettig is dus als je hem bij de hand hebt zou ik die wel gebruiken. Het is een full body workout waar dus verschillende spiergroepen aan bod komen: benen, billen, buik en armen. Zoals je kunt zien was het lekker warm en had ik het zweet goed los. Er zitten ook een aantal cardio oefeningen in dus ik denk dat je ook zonder het brandende zonnetje lekker gaat zweten en calorietjes gaat verbranden. Doe je mee?

http://youtu.be/qAous4Ze0Ds

Vergeet niet om je ook te abonneren op ons Youtube kanaal voor meer workout video’s!

Mocht je benieuwd zijn naar mijn vakantie op Ibiza dan kun je hier mijn Fotodagboek bekijken.

bikinifoto marlou

Tip: Bekijk ook mijn 9 minutes beach body workout en vergeet niet om je aan te melden voor onze ABS Challenge van deze maand!

ABS-CHALLENGE-IMIN