Hi girls, tijd voor een nieuw fotodagboek! Ik heb een hele leuke week gehad met veel sport, eten en gezellige uitjes. Kijken jullie mee? Liefs Rosa

drankje terras

Zondag middag was het heerlijk weer. Even lekker een terrasje pakken met mijn lief.

zon op het balkon

Later die middag toen mijn vriend moest werken, en ik alle boodschappen en huishouden had gedaan, was het tijd om lekker te chillen op mijn balkon.

‏bikini selfieEn het werd zo warm dat ik mijn bikini maar had aangetrokken.. Ik kan ook wel een kleurtje gebruiken;-) Beetje wit nog:P

grit

Tijd voor the gym. Ik deed een lesje Grit.

me and mom

De temperatuurverschillen waren groot afgelopen week. Ik ging met mijn ouders en vriend wandelen op Lauwersoog en ik kon mijn sjaal weer om doen. brrrr

uit eten

Nadat we een wandeling hadden gemaakt, zijn we lekker uit eten geweest.

toetje

Ook kon ik een heerlijk dessert met aardbeien niet overslaan.

in the gym

Tijd voor mijn oefeningen in de sportschool. Ik deed onder andere Squat oefeningen op een Bosu.

nieuwe hoepel

Jeeej mijn nieuwe hoepel van Hoop It Yourself kwam binnen. Super leuke kleurtjes en hij is nog opvouwbaar ook. Ben er super blij mee.

smoothieIk maakte een heerlijke smoothie met kokoswater, diepvries zomerfruit, framboos, banaan en lijnzaad. Ook vind het ik het de laatste tijd heerlijk om een bakje druiven als tussendoortje mee te nemen naar het werk.

op het werkBij mijn werk als receptioniste krijg ik soms ook andere klusjes tussendoor. Ik moest 250 Groninger Koeken voorzien van een visitekaartje. Aan het eind van de dag kon ik geen koek meer zien;-)

work out done selfie

After workout selfie. Ik had in de sportschool een lesje grit gedaan en mijn oefeningen. Ook deed ik thuis nog even onze challenge. Hoe gaat het bij jullie?

cadeautjes hema

Zo lief! Mijn moeder had allemaal leuke dingetjes bij de Hema voor mij gekocht. Onder andere deze nagelvijltjes, lip balm en een heerlijk zeepje.

outfit postEen nieuwe outfit-post op mijn blog. Nu het weer mooier weer wordt heb ik weer zin om meer outfit-posts te maken. Hier draag ik een Ripped jeans van Primark, Converse, Biker jacket van Follow Fashion en mijn blouse is van Zara.

Meer fotodagboeken zien van mij en de andere Fitgirls? Klik hier.