Hallo allemaal!

Leuk dat je kijkt bij mijn fotodagboek! Zijn jullie lekker aan het genieten van de zomervakantie?! Ik ben helaas nog twee weken bezig met de laatste loodjes van mijn scriptie en daarna mag ik nog anderhalve week optimaal genieten van de zomer. Aangezien ik letterlijk zes tot acht uur per dag stijf achter mijn laptop zit, is sporten mijn enige uitlaatklep. Ik ben sporten gaan zien als een beloning en ik stel elke dag een bepaalde eis aan mezelf, bijvoorbeeld: “Als ik vandaag 1000 woorden heb geschreven dan mag ik naar de sportschool”. Als het lukt ben ik blij en als het niet lukt, dan werk ik morgen nog wat harder zodat ik wèl mag gaan! Op deze manier ben ik elke dag gedisciplineerd bezig met mijn scriptie én beweeg ik nog voldoende.

Nou daar gaan we! Mijn week in foto’s!

Deze week mocht ik van mezelf maar liefst vier keer naar de sportschool. Ik maak na elke training een #zweetselfie van mezelf omdat ik elke keer ervan overtuigd ben dat “ik nog nooit zo erg heb gezweet als vandaag” en dus wil ik dat vastleggen haha!

IMG_0002

 

 

Er is heerlijk voor me gekookt deze week door een goede vriend. Dit is pasta met kipfilet, verse pesto, zongedroogde tomaatjes, knoflook, champignons, mozzarella, basilicum en rucola.

IMG_0004

En toen was ik weer blij dat ik naar de sportschool mocht! Dit was om 9:00 uur in de ochtend. Ik ging vandaag dus wel sporten voordat ik aan school ging werken. IMG_0003

Ik maak graag kwark bowls waar ik van alles en nog wat in doe. Hieronder zie je magere Franse kwark met granola, aardbeiden en bosbessen.

 

IMG_0006

Hier deed ik Week 5 Arms & Abs van de BBG van Kayla Itsines. Ik had zoveel energie en ik ging zo hard dat ik gewoon ging glimmen van het zweet.

 

IMG_0005

 

Ik ging met mijn vriend en een vriendinnetje lekker uiteten. Hieronder zie je een schaal met een samenstelling van heerlijke koude mezze. Dat aten we met huisgemaakte naan uit de oven. Het eten vind ik er fantastisch! Mocht je er een keer heen willen, het restaurant heet Bab Al Hara en je kunt het vinden in Rotterdam. IMG_0007

Omdat ik bijna elke dag sport (vaak zes keer in de week) draag ik bijna nooit make up. Als ik dan een dagje geen training heb ingepland, dan maak ik me graag op zoals je hieronder ziet. Ik heb hele slechte ervaringen met sporten met make up op. Door het zweet gaan de poriën openstaan en dan komt al die troep naar binnen. Ik heb hele erge uitslag gehad! Volgens mij heb ik ook een beetje zweetallergie. Ik ben per ongeluk een keer gaan sporten met rode lippenstift op. Tijdens de training kwam er een man naar me toe om te vragen of het wel goed ging met me want hij dacht dat ik een bloedneus had. Maar het was dus mijn lippenstift die ik uit heb gesmeerd op mn gezicht hahaha!

 

image1 (1)

 

Another day at the gym!

 

IMG_0008

Ik paste deze week op mijn mijn neefjes en nichtje en ik heb healthy pannenkoeken gemaakt. Hieronder zie je banaan en blauwe bes volkoren pannenkoeken met extra banaan en blauwe bes als decoratie. Het was lekker! Ik zal binnenkort mijn recept met jullie delen. Ik maak ook heel vaak spelt pannenkoeken en die zijn ook heerlijk!IMG_0009

Deze week ben ik ook nog even naar het park geweest om eens een keer wat anders te doen dan scriptie en sporten. Jeetje wat is buiten zijn toch fijn haha!

IMG_0014

IMG_8682

Deze week heb ik ook heerlijk oesters gegeten! Zo lekker!

IMG_0015

Natuurlijk wil ik deze mooie zonsondergang in Rotterrdam met jullie delen!

IMG_0016

Wat hebben jullie gedaan afgelopen week? Wil je mij en mijn fitjourney blijven volgen? Neem een kijkje op mijn Instagram! @chocolateisyummy_bbg

Ik wens jullie een fijne dag verder! Liefs 🙂

PS. Klik hier voor fotodagboeken van de andere fitgirls.

Lees ook: Mandy’s final transformation – BBG 2.0