Foto’s fotoooo’s! Het is weer tijd voor een fotodagboek van Fitgirl Chantal! Kijken jullie mee naar mijn avonturen van de afgelopen tijd?

pineapple

Ik en m’n pineapple.. haha ik houd van dit hoesje! Iedereen die ik tegenkom zegt er iets over jeejj, hij is ook zo leuk!

palmtree

Sun, see and… palmtrees! Vorig weekend lag ik lekker in de zon! Mmmm..

nails

Als ik in Indonesie ben laat ik m’n nagels altijd even doen, heerlijk! Dit keer een zacht perzik kleurtje.. Ik ben nog op zoek waar ik deze kleur in NL kan vinden, dus als iemand iets weet?! Help me :D!

girlpower

Girlpowerrrr!

fishtail

Hotel-life… Te veel tijd om selfies te maken dus, hehe sorry!!

cucumber

Een voorbeeld van wat ik ontbijt als ik op reis ben.. De wafel is een treat, die is zo lekker! Vooral als die warm is.. Daarnaast wat geschaafde amandelen, rozijntjes en een bakje vol komkommer.. Yummy!

work out

Haha, ohoooo niet m’n meest sexy foto.. Maar toch wel leuk om even te laten zien.. T was die avond echt serieus 50 graden in de gym.. Zonder dat ik iets gedaan had was ik al helemaal bezweet hahha.. Niet dat ik niks gedaan heb natuurlijk ;-)!

waffle

Wowwww ik ontdekte deze wafels in de supermall.. In 1 woord H E A V E N !! Jeeeetjee dit moeten ze in NL ook echt gaan maken! Helaas ziet t er op de foto niet zo lekker uit, maar dat was t wel!

chantal hilde

Birthdaypartyyy! Hier mijn lieve vriendinnetje Hilde 😀

chantie
Voor het slapengaan nog even een selfie, wat moet je anders, hihi!

cashew chocolat

Nog een lekkere treat! Jaa daar in het verre oosten weten ze wel wat lekker is! Hier in NL heb ik ze nog nooit gezien; cashew met chocola? Jullie?!

breakfast

Een variatie op m’n andere ontbijtje, pannenkoekjes in plaats van wafels, ook lekker!

birkenstock

It’s me and my birkiesss! Lekker als je iedere ochtend in de zon op de chauffeur kunt wachten.

almonds

Relax-modus..

chantal blij

Ik ben dit weekend stiekem de tuin van ons nieuwe huisje in gegaan.. Wiehoee kan niet wachten, nog een dikke 2 weken en dan krijgen we de sleutel!! Spannend!!

lunch

Een aanrader om in Amsterdam eens te gaan lunchen; de drie Graefjes.. En dan moet je zeker de red velvet cake proberen! Oehhh… Die was te snel op helaas, dus daar geen foto van hihi!

crazy chantal

En om af te sluiten nog een gekke selfie!

Enjoy your weekend!

Liefs,
Chantal