Ondanks dat ik werkzaam ben bij Followfitgirls.com, heb ik mij nooit een ‘fitgirl’ gevoeld. Ik vind sporten heerlijk, maar heb nog nooit getraind met gewichten. Laat mij maar lekker hardlopen in de buitenlucht en lessen pilates en yoga volgen want daar word ik veel gelukkiger van. Aan calorieën tellen doe ik ook niet, er zijn bij mij geen abs in zicht en ik heb nog nooit een shake aangeraakt.

Lang leve het genieten

Ik hou van lekker eten en zeg nooit nee tegen een koekje, stuk taart, wijntje of borrel. Ik weet wel van maat houden en een heel pak koekjes gaat er niet in, want ik houd mij aan die gezonde levensstijl. Maar wel eentje waarbij happy voor healthy staat en je geen dingen hoeft te laten. Ik hou van verantwoord eten en kook bewust niet uit pakjes en zakjes, omdat ik het graag natuurlijk hou en op deze manier weet wat er in mijn eten gaat. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet af en toe ‘zondig’.

Dat is voor mij een juiste balans tussen gezond en genieten. En ik heb gemerkt dat wanneer je alles mag eten van jezelf, je aan veel minder genoeg hebt en dat zondigen dan niet langer zondigen is.

foodgirl

Natuurlijk is dit voor iedereen anders en moet je hier je eigen weg in vinden. Wat voor de een fijn voelt, hoeft voor de ander niet fijn te voelen en vice versa. Ik eet alles zonder schuldgevoel, maar houd mij aan de gouwe ouwe ‘overal waar je te voor zet, is slecht’. Behalve te veel genieten natuurlijk. 😉

Voor meer persoonlijke updates, volg je mij op Instagram @ninaanouk.

Je verbrandt met veel meer bezigheden calorieën dan met alleen sporten. Lees hier 25 manieren waarop je 100 calorieën kunt verbranden.