Hi Fitgirls! Vandaag heb ik weer een workout video voor jullie. Dit keer staat er een buikspieren en cardio training op het programma. Een heerlijke workout voor als je niet zoveel tijd hebt en toch even lekker wilt trainen. De training duurt ongeveer 20 minuutjes en als je nog genoeg energie hebt kun je er natuurlijk voor kiezen om het circuit in twee sets te doen. Ik heb zowel een video als een printable schema gemaakt voor deze workout!

http://youtu.be/-vYGw-L2IOk

Shop the look

Ik krijg vaak vragen over waar ik mijn sport outfit vandaan heb. Deze look shopt ik bij Zalando en hieronder vind je de linkjes.

Top | Short | Schoenen | Springtouw | Fitnessmat | Ketting

Printen maar!

Vind je het handiger om de workout met een geprint schema te doen in plaats van met de video? No problem! Ik heb een printbare pdf gemaakt met alle oefeningen.

schema cardio workout

 

Uiteraard ben ik heel benieuwd hoe jullie deze buikspieren en cardio training vonden. Laat je even een reactie achter?

Liefs Marlou