Select Page

Ik nam vanmiddag weer een nieuwe workout video op in de tuin! Het is zo fijn om buiten te sporten en dit keer staat de video in het teken van buik- en armspieren trainen. De workout duurt nog geen half uur en het enige dat je nodig hebt zijn twee dumbbells (1 tot 6 kg) en een yoga matje.

Vergeet niet om vooraf ook wat water te pakken zodat je af en toe tussendoor een slokje kunt nemen. Heb je meer tijd dan een half uurtje? Dan raad ik zeker aan om ook deze warming up video vooraf te doen om je spieren goed op te warmen. Naast de buik- en armspieren heb ik ook nog wat cardio in de training verwerkt en we sluiten deze workout af met een aantal burpees. Ik ben heel benieuwd wat je van de video vindt dus laat ook even een reactie achter en abonneer je op het Youtube kanaal van Followfitgirls! Hier vind je nog veel meer workout video’s.

https://youtu.be/SRSSOtIdZVo

Heb je nog wensen voor workout video’s? Let me know! Ik vind het heel leuk om te horen waar jullie behoefte aan hebben zodat ik weer inspiratie heb voor nieuwe video’s.

Mocht je ook nog interesse hebben in een goede billen workout, dan raad ik onderstaande video aan!

https://youtu.be/rQznS92ctl0