In 30 min. je billen en buik trainen (video)

Eindelijk heb ik weer de tijd gevonden om een nieuwe workout video op te nemen! Deze video kun je perfect vanuit huis (of je tuin) doen en het enige wat je nodig hebt is een yoga matje en optioneel een dumbell. Als je een gewicht gebruikt adviseer ik om een dumbell van 4 tot 8 kg. te pakken.

Billen en buik trainen

Gezien ik afgelopen maanden bijna elk vrij uurtje in ons huis heb gestoken (we hebben zelf verbouwd) stond sporten iets minder hoog aan het prioriteiten lijstje. Natuurlijk heb ik niet helemaal stil gezeten maar waar ik voorheen 4 tot 5 keer per week trainde werd dit langzaam afgebouwd naar zo’n 2 keer per week. Ik voelde me niet schuldig want klussen is ook een vorm van sporten en je verbrandt er toch verbazingwekkend veel calorietjes mee. Het is alleen niet helemaal te vergelijken met mijn workouts waarbij ik bepaalde spiergroepen aanpak. Ik denk dat mijn billen, benen en buik wel weer wat extra training kunnen gebruiken zo vlak voor de vakantie. Train je mee?

https://youtu.be/E5F1VSa5d-4

Met deze training van een half uur verbrandde ik zo’n 250 calorieën. Dit wil niet zeggen dat dit ook voor jou geldt want dit is per persoon afhankelijk en heeft bijvoorbeeld ook erg te maken met je gewicht en hoe getraind je bent. Ik hoop dat je het een lekkere workout vond en wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal!

 

PS. Ben je benieuwd hoe ons huis is geworden? Bekijk hier mijn Home Tour video.

 

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more