Alleen op reis gaan? Doen!

Je ziet en hoort het om je heen steeds vaker; voor een langere periode Nederland en je thuis verlaten om te gaan reizen. Een jaar geleden heb ik mijn koffer gepakt en ben twee maanden op reis geweest in Zuid-Afrika. Ik ging bewust niet alleen omdat ik dat doodeng vond (yes, schijterd alert) en graag iemand wilde hebben om op terug te vallen mocht dit nodig zijn. Maar juist als je dit niet hebt en je écht jezelf moet redden in een andere omgeving, leer je natuurlijk nog meer.

Alleen? Hellup!

Een van de grote voordelen van alleen op reis gaan is denk ik dat je veel sneller nieuwe mensen ontmoet. Als je met z’n tweeën bent, heb je natuurlijk altijd al gezelschap van elkaar en sta je automatisch minder open voor nieuwe contacten. Een stap buiten je comfort zone levert je bovendien veel nieuwe inzichten op waar je je hele leven wat aan hebt. Maar er zijn nog veel meer voordelen van alleen op reis gaan en als ik die zo op een rijtje zie, ben ik bijna geneigd om een nieuw ticket te boeken naar Verwegistan.

Heb jij ook zin in een nieuw avontuur, maar twijfel je nog of je het alleen aandurft? Na dit te hebben gelezen ben je waarschijnlijk overtuigd: Waarom alleen op reis gaan het einde is.

alleen op reis gaan

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more