Tijd voor het delen van favorieten! Er gingen al veel fitgirls mij voor (Laura,  Lianne, Ana en Marlou), maar nu ben ik aan de beurt om mijn favorieten met jullie te delen. Hieronder volgen 10 x favorieten!

10 x favorieten fitgirl

Favoriete lunchcafe

Lastig hoor! Ik woon in de buurt van Eindhoven en als mijn vriend en ik gaan winkelen vinden we het heerlijk om met sushi te lunchen bij Mood. Dus als ik er 1 moet kiezen wordt het Mood!

Favoriete plek op aarde

Ik heb al best wat plekken gezien en ik heb niet echt een favoriete plek op aarde. Waar ik het afgelopen anderhalf jaar 3 keer ben geweest is Curacao, dus ik denk dat dat aardig in de buurt komt!

Favorieten fitgirl

Favoriete sport/workout 

Dan kies ik voor hardlopen, omdat het me altijd helpt als ik gestrest ben en mijn hoofd leeg wil maken. En je kunt het overal doen. Mijn hardloopschoenen gaan dan ook op elke reis die ik maak mee!

Favoriete film 

Heb ik eigenlijk niet. Meestal kies ik voor een thriller of een leuke (romantische) comedy. Ik kan me nog wel herinneren dat ik The Hangover in de bioscoop heb gezien en me toen echt rot heb gelachen.

Favoriete cheatmeal

Lekker uit eten! Het liefst (vega) sushi. Of thuis op de bank voor de tv een bord friet met mayonaise en een snack.

favorieten fitgirl

Favoriete make-up/geurtje

Ik ga de deur niet uit zonder mascara, Le Volume van Chanel is mijn favoriet, en de knalroze van Essence. Topmascara voor een paar euro! Mijn favoriete geurtjes van dit moment zijn Miss Dior en Mon Paris van Yves Saint Laurent.

Favoriete citytrip

Ik zou heel graag eens naar New York willen. Waar ik graag kom is Alicante. Eigenlijk geen heel bijzondere stad, maar ik voel me er altijd op mijn gemak, heel fijn als ik er in mijn eentje naartoe ga.

Favoriete televisieserie

We kijken meestal Netflix series, ik vond Orphan Black een topserie. Op tv vond ik Divorce heel leuk en ik hou ook wel van politieseries, zoals Moordvrouw.

favorieten fitgirl

Favoriete smoothie

Ik maak het niet zo vaak, maar mijn favoriet is bietensap met een banaan en yoghurt. Lekker snel en simpel, geen schilwerk en weinig afval. Niet te zoet en bietensap schijnt energie te geven en goed te zijn voor je huid. Ik maak hem wel eens in de zomer na het hardlopen.

Favoriete wellnessbehandeling

Een tijdje geleden heb ik een biopeeling kuur van 3 behandelingen gedaan. Sindsdien laat ik ongeveer elke 6 weken zo’n peeling doen. Mijn gevoelige huid verdraagt het goed en het heeft gezorgd dat rimpeltjes, littekentjes en pigmentvlekjes wat minder zijn geworden.

Hebben we gemeenschappelijke favorieten? Of heb je nog tips voor Curacao voor als ik daar de volgende keer weer ben?

Liefs, Ellen

Lianne heeft niet zomaar favorieten, maar favorieten uit de Doutzen Swimwar collectie!