hello new you 

ready to move your energy?

hello new you 

ready to move your energy?

Herkenbaar?

Z

Je hebt weinig energie en voelt je schuldig omdat je te weinig sport

Z

Je ervaart regelmatig stress in je lijf

Z

Je hebt het druk en wilt wel bewegen maar het moet niet te veel tijd kosten

Z

Je hebt behoefte aan kant en klare trainingsschema’s

Z

Je weet dat je niet goed genoeg voor je lichaam zorgt

Z

Gezond eten blijft een dingetje.. terwijl je dit wel graag zou willen

Z

Je vindt het lastig om na je zwangerschap weer in shape te komen

good things come

to those who sweat

every morning you have a new opportunity

to become a happier version of yourself

je voelt stress in je lijf en wilt je graag energieker voelen

Na een lange dag werken plof jij op de bank. Je voelt je uitgeput en wilt jezelf opladen.. De sportschool roept maar alles in jou zegt dat je rust nodig hebt. Het idee alleen al om jezelf naar de sportschool te slepen.. Netflix is calling!

 

Je voelt je niet alleen van binnen futloos, je hebt ook je buitenkant niet de aandacht gegeven die het verdient.

 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven bewegen in tijden van stress.

 

Sport verbetert de werking en het herstel van die onderdelen in je hersen die jouw stressgevoel afremmen en daarmee ook de productie van stresshormonen.

 

Maak het jezelf niet te moeilijk. Sporten kan ook gewoon vanuit huis! Met de juiste video’s, schema’s en.. je sportbuddy: me!

meld je nu aan voor nog slechts 47,- en ontvang als bonus al mijn e-books!

go for it!

meer energie, zelfvertrouwen en eindelijk zin om lekker te sporten! 

\

Geen smoesjes meer, je hebt zin om te trainen!

\

Je voelt je energieker en ervaart minder stress

\

Trots op jezelf omdat je het dit keer wel volhoudt

\

Je zorgt met liefde voor je lichaam

\

Je straalt omdat je lekker in je vel zit

actie!

Hello new you half jaar programma

€ 47,- / normaal 75,-

=

Kant en klare trainingsschema's

=

Elke week 3 workout video's van mij, 6 maanden lang

=

Focus op specifieke spiergroepen: workout video's per categorie (billen, benen, buik, armen en full body)

=

Een half jaar toegang tot mijn online omgeving met alle video's, e-books en schema's!

=

E-book Hello New You incl. voedingsschema's en boodschappenlijstjes twv 24,95

=

BONUS: Bikini Guide - get fit for summer incl. trainingsschema twv 14,95

=

BONUS: Trainingsschema voor sterke buikspieren twv 14,95

=

BONUS: Smoothie Bootie Guide - trainingsschema en extra video's gericht op de BBB-zone twv 14,95

=

BONUS: Salad guide met heerlijke salade recepten twv 4,95

=

BONUS: Meditatie videos

Dit tijdelijke aanbod verloopt over:

Enthousiaste deelnemers

eenmalige investering

Ik krijg veel vragen of het echt maar 47,- kost en of het geen abonnement is. No worries; je betaalt echt eenmalig en zit nergens aan vast. Na een half jaar krijg je de mogelijkheid om te verlengen. 

100 % tevredenheidsgarantie

Ik ben ervan overtuigd dat je enthousiast bent over mijn programma. Mocht dit niet zo zijn dan kun je binnen twee weken annuleren en krijg je je geld terug. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je direct een mail met inloggegevens voor mijn online academie waar alle video’s en schema’s staan en kun je direct starten!

Eerst even uitproberen?

Doe mee met DEZE FIJNE BILLEN workout!

meer informatie

over marlou

9 Jaar geleden begon ik voor mezelf. Ik werkte me letterlijk in het zweet: van de stress. Daar kwam verandering in toen ik in 2014 mijn nieuwe business Followfitgirls.com lanceerde. Ik vond de perfecte combinatie: werken & sporten! Ik startte met het maken van workout video’s en sportschema’s voor vrouwen die ook vanuit huis wilden sporten.

Hier kon ik mijn ervaring met high intensity interval trainingen in kwijt. Want; weinig tijd dus de workout moet niet te lang duren. Ik volgde zelf vele trainingen en gebruikte dit als inspiratie voor mijn eigen lessen.

Ik zag mijn lichaam veranderen en kreeg steeds meer energie. Niet alleen omdat ik veel sportte, ook omdat ik merkte dat ik anderen zo kon motiveren! 

Dagelijks kreeg ik mailtjes van volgers om me te bedanken. “Dankzij jou zit ik nu veel beter in mijn vel en ik begin zelfs een sixpack te krijgen!”

Nu gaat het mij niet om die sixpack. Het gaat mij erom dat je lekker in je vel zit. Ook al heb je een druk leven; sporten is belangrijk! Je stressniveau daalt en merkt dat alles veel beter gaat stromen. Je hebt meer energie én meer focus tijdens je werk. 

 

tijd is geen excuus

Mijn workout’s variëren van tien minuten tot 40 minuten. Je kunt ze gewoon vanuit huis doen dus je springt na je workout direct onder de douche met een voldaan gevoel.

healthy recepten

In Hello New You vind je genoeg inspiratie voor gezonde recepten én een voedingsschema voor vier weken, incl. boodschappenlijstjes.

Ik ben je sportbuddy

Weet dat ik elke dag voor je klaar sta. Ik heb geen excuses en heb altijd zin om met je te sporten! 

wat houdt hello new you in?

Workouts voor thuis en voedingsschema’s

In Hello New You ga je aan de slag met mijn home workouts. Wekelijks staan er video’s voor je klaar die variëren van tien tot 40 minuten. Daarnaast heb ik trainingsschema’s samengesteld waarbij we samen een aantal weken gaan werken aan specifieke spiergroepen.

Zo heb ik een programma voor strakke buikspieren, voor de billen en benen én een full body programma om fit te worden voor de zomer.

Daarnaast ontvang je verschillende e-books met extra tips, motivatie en healthy recepten. In samenwerking met personal trainer Danny Hut stelde ik een eetschema op voor vier weken.

Je ontvangt alle boodschappenlijstjes en recepten die makkelijk te maken zijn. Want hé, we zijn niet allemaal keukenprinsessen..

Op deze manier ontwikkel je een nieuwe lifestyle waarbij beweging en gezond eten gewoonte worden.

Tijd is geen excuus meer. En je hoeft ook niet meer te zoeken naar de juiste workout video’s. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen in Hello New You and you’re ready to rock sweat! 

Ik maak in mijn trainingen gebruik van mijn eigen lichaamsgewicht en geef opties om het zwaarder te maken door bijv. dumbbells te gebruiken. 

Dus, of je nou net begint of al een tijdje traint. Hello New You is waiting for you! 

Jij wilt dit toch ook?

Z

Zelfverzekerd en vol energie door het leven gaan

Z

Discipline hebben om te gaan (en blijven) bewegen

Z

Inspiratie én motivatie om vanuit huis te sporten

Z

Een energiek gevoel gedurende de dag

Z

Blij zijn met je (nieuwe) fitte levensstijl

wat klanten zeggen over

Marlou’s workouts

“Dankjewel Marlou voor alle superleuke workouts video’s! Dankzij jouw enthousiasme heb ik nu echt plezier in het sporten, elke workout is een feestje op zich én ik voel ik me fitter dan ooit. Komt maar op met de zomer, ik ben er klaar voor!”

Lianne Smid

“De sportschool heeft voor mij een hele hoge drempel en door Marlou hoef ik daar niet meer overheen. Waarom? Omdat ik door de programma’s van Marlou thuis, met geen tot weinig attributen heerlijk kan sporten. De energie die Marlou overbrengt is geweldig. Bedankt Marlou je hebt mij weer plezier gegeven in het sporten!

Kirsten Muijs

“Ik ben zo blij met deze workouts voor thuis! Als jonge moeder van twee kids heb ik een druk leven en kwam ik niet meer in de sportschool.. Maar dankzij Marlou’s video’s ben ik mijn zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt!”

Gemma Nab

“Waarom ik voor Hello New You gekozen heb? Omdat ik vanuit huis kan sporten en omdat de workouts van Marlou korte maar intensieve workouts zijn. Ik ben nu 5 weken bezig en met twee jonge kids (4 en 6) om me heen is het altijd even inplannen wanneer ik het doe. Maar ze doen nu vaak ook gezellig met me mee! “Even sporten met Marlou”: zegt mijn zoontje van bijna vier dan. Ja, ik ben echt heel enthousiast over Hello New You: ik heb meer energie en voel dat mijn lijf weer sterker wordt.”

Inge Schoock

“Hello New You bevalt me erg goed! Ik ben heel enthousiast over de planning van de 3 workouts per week. Het voelt echt als een stok achter de deur, want als ik er eentje mis loop ik gelijk achter en dat vind ik zonde. Na elke workout voel ik een stuk beter en energieker. Heerlijk! ”

Joy

“Sinds ik de workouts van Marlou volg voel ik me lekker fit en ik heb veel meer zin om dingen te ondernemen. Ik sport ook om mijn kinderen te laten zien dat sport en bewegen een vast onderdeel van je week is. Ze doen nu zelfs mee met de warming up of cooling down. Superfijn om thuis te sporten!

Loes

“Na mijn zwangerschap zat ik niet lekker in mijn vel. Ik wilde graag sporten om weer blij te zijn met mijn lichaam en om een paar kilo af te vallen. Sinds ik de workouts van Marlou volg zit ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Yes ik voel me echt super goed!”

Debby

Ik ben zo blij dat ik een abonnement op Hello New You aangeschaft heb. De workouts van Marlou zijn super! De workouts zijn niet te lang en niet te kort, gewoon heerlijk om te doen. En nadien heb ik flink spierpijn maar wel met een enorm voldaan gevoel. Mocht je twijfelen of Hello New You iets voor je is? Ik zeg doen!”

Anita Hoving

“Wat is Hello New You een heerlijke manier om 3x in de week te sporten! Lekker laagdrempelig vanuit huis, zo hoef je jezelf nooit meer naar de sportschool te slepen. Ontzettend fijn om met de workoutvideo’s van Marlou en alle extra’s goed voor je lichaam te zorgen en tegelijkertijd je mindset meer in balans te brengen”

Marlous Fernhout 

“Ik woon sinds een paar maanden samen en dat is zó gezellig dat ik het aan mijn lijf begin te zien. Ik doe mee met Hello New You om iets strakker te worden, zodat ik straks nog steeds mijn zomerkleding pas. Ik ben heel blij dat ik voor Hello New You heb gekozen en op deze manier vanuit huis workouts kan doen. Samen met Marlou een workout doen is zoveel makkelijker dan alleen aan de slag te gaan. Love it!”

Malou

“Ik had al een tijdje last van vastzittende stress in mijn lichaam en wilde af van dat bank-hang gevoel en me energieker voelen. Naar de sportschool gaan vond ik niet prettig en ’te veel moeite’, dus ik zocht iets toegankelijkers. Ik kwam Hello New You tegen en voelde direct een JA! Hello New You bevalt super goed. Ik ben het meest enthousiast over de variatie in de workouts waardoor het elke keer een verrassing is.  Ik ben 2 maanden bezig en voel nu al dat ik meer in verbinding sta met mijn lichaam. Ook werkt het goed tegen stress en ik voel me fitter. Ik zit weer in een heerlijk positieve sport-vibe.” 

Fauve Feuerstake

“Hello New You bevalt me erg goed: de workouts zijn gevarieerd waardoor het alles behalve saai wordt. Alle spiergroepen komen aan bod , voor alle niveaus is het prima te doen en uit de e-books kun je extra workouts halen. Het zijn goede oefeningen om je spieren te verstevigen, wat goed is als je veel staat tijdens het werk. Ook helpen de oefeningen tegen de zwakke plek in mijn rug, ik heb meer energie en zit lekkerder in mijn lijf. “

Nathalie de Vries

“Ik ben mee gaan doen omdat ik meer energie en ontspanning wilde en ook wat wou afvallen. Wel twijfelde ik of ik de discipline had om het vol te houden, maar het is heel makkelijk om even een workout tussen alle bedrijven door rte doen. Het zijn duidelijke workout video’s en best goed bij te houden. Als het me te snel gaat pas ik zelf het tempo aan, helemaal prima! Ik zit nu in week 5 en heb er al zo veel energie bij dag ik sinds vorige week zelf het hardlopen weer opgepakt heb.”

Angela Bos

hello new you angela
“Ik ben super enthousiast over Hello New You! De drie workouts per week zijn heel afwisselend en ze uitdagend. Van te voren had ik niet verwacht dat ik het zo goed vol zou houden, maar het sporten thuis vind ik heerlijk en veel leuker dan de sportschool!”
Martje Heijdemann

“Eigenlijk is thuissporten niks voor mij, maar dankzij Marlou haar enthousiasme vind ik het superleuk. De voedingsschema’s zijn fijn; gevarieerd en zonder het gevoel dat je lijnt. Ik ben al een paar kilo afgevallen, voel me fit, zit lekker in mijn vel en heb meer energie!”
Marion Reefman

“Hello New You bevalt heel goed. Sommige oefeningen zijn best pittig, maar dan pas ik ze iets aan zodat het wel lukt. Ik voel me fitter en heb meer kracht; een fijne ervaring! Verder blijf ik op gewicht, ik ben zelfs al iets afgevallen, en ik ben ik bewuster van mijn voeding.”
Marije Brouwer

veelgestelde vragen

Voor wie is Hello New You geschikt?
  • Voor meiden en vrouwen die fit willen worden en zin hebben om vanuit huis te gaan trainen
  • Voor drukke dames die geen zin hebben om uren in de sportschool te staan
  • Voor meiden en vrouwen die stress ervaren en het moeilijk vinden om te gaan sporten
  • Voor meiden en vrouwen die behoefte hebben aan motivatie en tips om een healthy levensstijl op te pakken
  • Voor vrouwen die na hun zwangerschap weer fit willen worden.
Kan ik mee doen als ik zwanger ben?

Dat kan zeker, het is juist goed om tijdens een gezonde zwangerschap te blijven sporten. Zowel jij als je baby hebben er profijt van als je regelmatig beweegt. Wel is het belangrijk dat je altijd naar je lichaam blijft luisteren. Doe vanaf het derde trimester geen oefeningen meer waarbij je op je rug ligt en sla in een workout video altijd de sit-ups over. Hiermee train je namelijk je rechte buikspieren, die tijdens je zwangerschap juist naar de zijkant verschuiven om ruimte te maken voor de baby. Bij twijfel raden we je altijd aan om contact op te nemen me je verloskundige of je gynaecoloog.

Wanneer start dit programma?

Je kunt elk moment starten en krijgt direct toegang tot de workouts, schema’s en e-books!

Hoelang duurt dit programma?

Hello New You duurt 6 maanden. Je krijgt toegang tot mijn online programma waar wekelijks drie workouts video’s worden geplaatst. Daarnaast vind je hier mijn ebooks, trainingsschema’s en een voedingsschema voor 4 weken incl. boodschappenlijstjes.

Hoe krijg ik toegang tot de video's?
Na je aanmelding ontvang je gelijk een mail met de inloggegevens zodat je gelijk aan de slag kunt. De video’s staan in een online omgeving en elke week komen er 3 nieuwe video’s bij.
Wat kan ik verwachten van de workout video's?
Marlou heeft alle workout video’s persoonlijk opgenomen. De video’s zijn over het algemeen kort maar krachtig! Ze zijn gebaseerd op high intensity trainingen en duren gemiddeld een half uur. De video’s zijn lekker afwisselend en het programma zit zo in elkaar dat elke spiergroep aan bod komt. Zo kun je de ene dag een video hebben die gericht is op de benen en billen, en de andere dag een video voor de buikspieren. Daarnaast zijn er ook veel full body workouts. In principe kun je alle video’s doen zonder gewichten maar bij sommige video’s adviseert Marlou om gewichten te gebruiken om de workout nog wat pittiger te maken.
Moet ik nog extra attributen aanschaffen?
Voor dit programma maken we vooral gebruik van ons eigen lichaamsgewicht. Daar zijn de meeste oefeningen op gebaseerd. Bij een aantal video’s gebruikt Marlou dumbbels of een kettlebel, om de workout nog wat uitdagender te maken. Je zou dus dumbbels van 4 tot 10 kg kunnen aanschaffen en/of een kettlebell van 4 tot 12 kg. Geen probleem als je dit niet hebt, de oefeningen zijn zonder gewicht ook goed uit te voeren en dit laat Marlou ook in de video’s zien. Het is overigens wel fijn om een yoga matje aan te schaffen voor de oefeningen. Verder heb je niks nodig, behalve een gezonde dosis motivatie 😉
Krijg ik ook voedingsadvies?

Je ontvangt mijn e-book Hello New You met daarin een voedingsschema voor 4 weken incl. boodschappenlijstjes. Er zit geen 1-op-1 coaching bij dit programma.

Wat kan ik verwachten van de voedingsschema's?

Je ontvangt een voedingsschema, inclusief boodschappenlijstjes, voor 4 weken. Alle maaltijden en tussendoortjes zijn gezond, lekker (dat vinden wij tenminste 😉 ) en eenvoudig te maken. De recepten zijn niet allemaal plantaardig en gluten- en lactosevrij. Ook zijn ze niet vegetarisch maar met wat simpele aanpassingen kun je dit natuurlijk ervan maken. Het voedingsschema is opgesteld door een personal trainer en overal staat bij hoeveel calorieën het gerecht bevat.

Zijn de voedingsschema's vegan, vega en lactose- en glutenvrij?
Niet alle maaltijden zijn vegan, vega en lactose- en glutenvrij. Wel kun je de meeste recepten met een paar aanpassingen vega, vegan en lactose- en glutenvrij maken.
Kan ik ook per maand betalen?

Nee, het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Je haalt geen resultaten als je het maar 1 maand volhoudt. Ik vraag dus om je dedication en vertrouwen dat je dit een half jaar gaat volhouden!

Ik geloof in het motto: when you pay, you pay attention. Als jij in 1 x investeert in dit programma zul je gemotiveerd zijn om de zes maanden succesvol te doorlopen.

Wordt na een half jaar het abonnement automatisch verlengd?
Na een half jaar ontvang je van ons een mail dat je abonnement bijna afloopt. Je kunt er dan voor kiezen om je abonnement te verlengen of stop te zetten.
Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Hoe krijg ik nu weer toegang tot de workouts?

Kan gebeuren! Op deze pagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Heb je een vraag die niet in dit rijtje staat?

Stuur dan een mailtje naar info@followfitgirls.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit tijdelijke aanbod verloopt over:

“every morning you have a new oppurtunity to become a better version of yourself”

Copyright 2021 – All Right Reserved – Algemene voorwaarden.