Wacht even…

Je aanmelding is gelukt en je ontvangt het gratis 4 Week Workout Plan binnen 10 minuten in je inbox.
Maar ik heb nog iets voor je…

Je hebt nu het gratis 4 Week Workout Plan e-book aangevraagd waarmee je direct van start kunt.

Maar één e-book is natuurlijk niet voldoende om een nieuwe lifestyle te ontwikkelen waarbij beweging en gezond eten een gewoonte worden.

Voordat je deze pagina wegklikt wil ik je vragen om nog heel even verder te lezen terwijl je wacht op het workout plan…

Je kunt namelijk nog heel veel van zulke gratis workout video’s, checklists en voedingsschema’s aanvragen, maar dat zijn allemaal losse puzzelstukjes. Daarnaast ontbreekt vaak een stukje motivatie om het sporten op de lange termijn vol te houden.

Laat mij je helpen met een compleet trainingsschema en een schop onder je kont zodat je het sporten ook gaat volhouden.

Tijd is geen excuus meer. En je hoeft ook niet meer te zoeken naar de juiste workout video’s.

Om die reden wil ik je naast het gratis workout plan mijn complete programma Hello New You aanbieden.

De komende 30 minuten betaal je geen € 75 maar slechts € 47. 

go for it!

meer energie, zelfvertrouwen en eindelijk zin om lekker te sporten! 

\

Geen smoesjes meer, je hebt zin om te trainen!

\

Je voelt je energieker en ervaart minder stress

\

Trots op jezelf omdat je het dit keer wel volhoudt

\

Je zorgt met liefde voor je lichaam

\

Je straalt omdat je lekker in je vel zit

actie!

Hello new you half jaar programma

€ 47,- / normaal 75,-

=

Kant en klare trainingsschema's

=

Elke week 3 workout video's van mij, 6 maanden lang

=

Focus op specifieke spiergroepen: workout video's per categorie (billen, benen, buik, armen en full body)

=

Een half jaar toegang tot mijn online omgeving met alle video's, e-books en schema's!

=

E-book Hello New You incl. voedingsschema's en boodschappenlijstjes twv 24,95

=

BONUS: Bikini Guide - get fit for summer incl. trainingsschema twv 14,95

=

BONUS: Trainingsschema voor sterke buikspieren twv 14,95

=

BONUS: Smoothie Bootie Guide - trainingsschema en extra video's gericht op de BBB-zone twv 14,95

=

BONUS: Salad guide met heerlijke salade recepten twv 4,95

=

BONUS: Meditatie videos

Dit tijdelijke aanbod verloopt over:

Eenmalige investering

Ik krijg veel vragen of het echt maar 47,- kost en of het geen abonnement is. No worries; je betaalt echt eenmalig en zit nergens aan vast. Na een half jaar krijg je de mogelijkheid om te verlengen.

100 % tevredenheidsgarantie

Ik ben ervan overtuigd dat je enthousiast bent over mijn programma. Mocht dit niet zo zijn dan kun je binnen twee weken annuleren en krijg je je geld terug. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je direct een mail met inloggegevens voor mijn online academie waar alle video’s en schema’s staan en kun je direct starten!

wat klanten zeggen over

Marlou’s workouts

“Dankjewel Marlou voor alle superleuke workouts video’s! Dankzij jouw enthousiasme heb ik nu echt plezier in het sporten, elke workout is een feestje op zich én ik voel ik me fitter dan ooit. Komt maar op met de zomer, ik ben er klaar voor!”

Lianne Smid

“De sportschool heeft voor mij een hele hoge drempel en door Marlou hoef ik daar niet meer overheen. Waarom? Omdat ik door de programma’s van Marlou thuis, met geen tot weinig attributen heerlijk kan sporten. De energie die Marlou overbrengt is geweldig. Bedankt Marlou je hebt mij weer plezier gegeven in het sporten!

Kirsten Muijs

“Ik ben zo blij met deze workouts voor thuis! Als jonge moeder van twee kids heb ik een druk leven en kwam ik niet meer in de sportschool.. Maar dankzij Marlou’s video’s ben ik mijn zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt!”

Gemma Nab